breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μας τελειώνουν, σιγά-σιγά, οι ζωντανές ανταποκρίσεις από μυστικές τοποθεσίες των Ουκρανών, όπου βράζουν βότκα, για να την κάνουν μολότοφ, αφού πετρέλαιο και βενζίνη γιοκ. Ακόμη και για το Ζελένσκι.

Α, παρεμπιπτόντως, κανένας Χατζηνικολάου, καμιά Ζαχαρέα, καμιά Cία, δεν ανέφεραν ότι το όνομα του προέδρου της καρδιάς τους είναι στη λίστα των Panama Papers, με καραμπινάτες off shore, που διαχειρίζονται κανά 1,5 δις για το Βολοντίμιρ.

Εντάξει, δεν φτάνει τις εξωχώριες του Βλαδίμηρου, τα παλάτια και τα πλούτη του, που τα έκανε όλα με τον ιδρώτα των χεριών του, αλλά όσο να είναι, 1,5 δις ευρώ είναι αυτά. Όχι ρούβλια, έτσι;

«Τρεις μέρες το μικρό, τέσσερις το μεγάλο θαύμα», λέγει ο θυμόσοφος λαός μας. Και ο Νίκος Εισαγγελάτος περνάει πια από πολέμους και Πισπιρίγκινες στην Καρολάιν και το φονιά άνδρα της.

Οι Καινούργιες και οι Μαλέσκουδες συναγωνίζονται ποια θα δείξει περισσότερο β@ζί on camera, ο ερίτιμος σκηνοθέτης του Survivor αναζητά τις πίσω όψεις των συμμετεχουσών, που αν και έχουν ρέψει από την πείνα, κάτι δείχνουν,

διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Στο master chef ο Μπόμπαινας ακόμη να μάθει αποδομημένες τεχνικές και σερβίρει ντολμαδάκια γιαλαντζί με γίγαντες και μπάμιες.

Τρε μπανάλ ο τύπος, Πού είναι ο αφρός από πιναβούρ και η μους φυστίκι Αιγίνης.

Ελλάδα ρε ο Μπόμπαινας. Ρίξτους ρε μεγάλε μια μέρα στο τεστ δημιουργικότητας ένα πατσά με σκορδοστούμπι και μπούκοβο, ψιλοκομμένο με ψαλίδι, να δεις που θα γλύφουν τα δάχτυλά τους ο κοντός, ο ψηλός και ο Ιωαννίδης.

Βγήκε ο άλλος ο πιτσιρικάς και δεν ήξερε το πολίτικο το ρυζόγαλο. Τι λες ρε μάστορα, που στα 25 σου νομίζεις ότι γεννήθηκες στο Μανχάταν και το Παρίσι;

Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Ο Κυριάκος; Ξέρεις πόσα κρουασάν έφαγε ρε ο πρόεδρος, ως πολιτικός πρόσφυγας, στις όχθες του Σηκουάνα, ακούγοντας τη «Φωνή της Αμερικής»;

Με αυτά και με τα άλλα, έρχεται Μεγάλη Βδομάδα. Δεν ξέρω πόσοι θα αγοράσετε αμνοερίφια. Αν έχετε πεθερό όμως, όλα αλλάζουν. Πείτε του να το πάρει και να το φάτε μισό-μισό. Προσέξτε μόνο μην τον ρωτήσετε δεύτερη φορά πόσο κάνει. Γιατί θα σας πει και άντε να δω πώς θα το πληρώσετε!!!


Ζελένσκι
Πούτιν
Μαλέσκου-Καινούργιου
survivor
Μπόμπαινας
Κοντιζάς-Ιωαννίδης-Κουτσόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής