breaking news Νέο

Την 1η θέση στην κατηγορία «ταινία μικρού μήκους για τη μάχη των οχυρών» απέσπασε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό

Την 1η θέση στην κατηγορία «ταινία μικρού μήκους για τη μάχη των οχυρών» απέσπασε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας συμμετείχε στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ», τον οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Οχυρού Ιστίμπεη, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Σερρών.

Η συμμετοχή μας με την ΣΤ' τάξη του Σχολείου, περιλαμβάνει ταινία μικρού μήκους με θέμα ένα πραγματικό περιστατικό της μάχης οχυρών: «Ο Καραγκιόζης στα οχυρά με το Δημήτρη Ίτσιο» και απέσπασε την 1η θέση στην κατηγορία «ταινία μικρού μήκους για τη μάχη των οχυρών».

Υπήρξε αθρόα συμμετοχή στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, ο οποίος προάγει την ιστορική μνήμη και βοηθά τους μαθητές να αντιληφθούν το μήνυμα της Μάχης των Οχυρών πως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, καθώς συμμετείχαν 1298 μαθητές και 174 εκπαιδευτικοί από 194 Σχολεία (Δημοτικά - Γυμνάσια - Λύκεια) από όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, που μελέτησαν και εμπνεύστηκαν από τη Μάχη των Οχυρών και τους ήρωές της.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Σερρών, όπου θα παρουσιαστούν τα έργα που διακρίθηκαν.

 

Ο Δ/ντής του σχολείου

Γρηγόρης Γιοβανόπουλος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής