breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Πρωταθλητής ο Αστέρας Τριποτάμου

ΕΠΣ Ημαθίας : Πρωταθλητής ο Αστέρας Τριποτάμου

Ο Αστέρας Τριποτάμου νίκησε στο παιχνίδι της χρονιάς την Νίκη Αγκαθιάς με 4-2 εκτός έδρας και αναδείχθηκε, για πρώτη φορά στην ιστορία του, πρωταθλητής της Α' κατηγορίας της Ημαθίας, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι έχει ήδη πάρει και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων και περιμένει τον αντίπαλό του που θα είναι ένας από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων και Μακροχωρίου.

Στο παιχνίδι της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αγκαθιάς και μπροστά σε μια πρωτοφανή, για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, προσέλευση φιλάθλων ο Αστέρας ήταν καλύτερος και πολύ γρήγορα έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση της νίκης και του τίτλου. Στο 17' συγκεκριμένα ο Προβατίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και πέντε λεπτά αργότερα ο Μπαλάφας με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Κίτσας μείωσε σε 1-2. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι ουσιαστικοί, με αποτέλεσμα ο Γιόνδης στο 60' με εκτέλεση πέναλτι και ο Τούφας στο 78' με κοντινό πλασέ να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ σε 1-4. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε με εκτέλεση πέναλτι ο Κίτσας, με τον Αστέρα Τριποτάμου που βολεύονταν και με τον βαθμό της ισοπαλίας να παίρνει μια καθαρή νίκη και να κατακτά το πρώτο του πρωτάθλημα στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσιάρας από την ΕΠΣ Καβάλας.

 

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθούν τα πλεϊ οφ και της Β' κατηγορίας η Αλεξάνδρεια, το Βρυσάκι, ο Αγιος Γεώργιος και το Λευκάδια εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Α' κατηγορία, από την οποία υποβιβάζεται ο Αχθος Αρούρης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής