breaking news Νέο

Αισιόδοξος ο πρόεδρος και σε πανελλαδικό και σε τοπικό επίπεδο!

Αισιόδοξος ο πρόεδρος και σε πανελλαδικό και σε τοπικό επίπεδο!

Αισιόδοξος υπήρξε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας, Σταύρος Γιανναβαρτζής, στη συνέντευξή του στον Αλέκο Χατζηκώστα και το Ράδιο Αιχμή-102,8. Η εκτίμησή του ήταν ότι η ΝΔ θα πάει καλύτερα, σε εκλογικά ποσοστά, από τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ,το 2019. «Ο κόσμος θέλει μια κυβέρνηση σταθερή, που ξέρει να αντιμετωπίζει κρίσεις, παρά να μπει σε περιπέτειες», είπε.

Αναφορικά με τα τοπικά ψηφοδέλτια της ΝΔ στις δημοτικές εκλογές, ο κ. Γιανναβαρτζής σημείωσε : «Το βλέμμα μας είναι στραμμένο στις βουλευτικές εκλογές. Οι δημοτικές αργούν. Θετικό το ότι υπάρχουν άνθρωποι, που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις τοπικές εκλογές. Η ΝΔ όμως δεν άνοιξε ακόμη το κεφάλαιο τοπική αυτοδιοίκηση. Παρακολουθούμε στενά τους 3 δήμους της Ημαθίας .Υπήρξε πρόβλημα με τον εκλογικό νόμο του ΣΥΡΙΖΑ στους δήμους. Θα έχουμε έτοιμη άποψη για τις δημοτικές εκλογές, την περίοδο που θα γίνουν».

Για τον κάθετο άξονα είπε ότι είναι ένα πρόβλημα. «Όταν κάτι αρχίζει στραβά, διαιωνίζεται», ενώ για τα παλιά δικαστήρια της Βέροιας έριξε τις ευθύνες για τη στασιμότητα της αξιοποίησής τους στο δήμο. «Το κτίριο ανήκει στο υπερταμείο. Δεν έχει κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση από το δήμο Βέροιας», κατέληξε ο κ. Γιανναβαρτζής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής