breaking news Νέο

Περηφάνια για το Γιάννη Τελλίδη, που δοξάζει την Ελλάδα και τη Βέροια στη Νότια Κορέα!

Περηφάνια για το Γιάννη Τελλίδη, που δοξάζει την Ελλάδα και τη Βέροια στη Νότια Κορέα!

Άλλη μια διαπίστωση ότι οι Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού θριαμβεύουν. Μόλις το έλαβα από το γιο μου, Γιάννη, που εργάζεται ως καθηγητής εδώ και 10 χρόνια στο Πανεπιστήμιο KYUNG HEE στην πόλη SWON Νότιας Κορέας! Η πρυτανεία του ιδρύματος, αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες του ως καθηγητή Διεθνών Σχέσεων με ειδικότητα Ιnternational Conflict, του απένειμε, με τη λήξη των μαθημάτων της χρονιάς, αυτήν την πλακέτα. Το κείμενο σε μετάφραση :

 «Με την ειλικρίνεια και το πάθος που δείξατε ,το Kyung Hee θα λαμπρύνει και αύριο! Η αφοσίωση σας θα γίνει πολύτιμος ακρογωνιαίος λίθος του Πανεπιστημίου του Μέλλοντος.! Σας συγχαίρω για το μακροχρόνιο έργο σας και σας δίνω αυτή την πλακέτα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης !».

Ποιος πατέρας, ποια μάνα δεν ανταμείβεται και δεν «ψηλώνει» από τις διακρίσεις  των παιδιών του; Νάσαι γερός παλληκάρι μου και πάντα να έχεις την Ελλάδα μέσα σου!».

Το κείμενο του Δημήτρη Τελλίδη, για το γιο του, Γιάννη, κάνει περήφανους όχι μόνο τους γονείς και τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλους τους Βεροιώτες. Η «διασπορά» του τόπου μας έχει άξιους εκπροσώπους!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής