breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ξεκίνησε η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ. Ο Ερντογάν επανέλαβε το «Μητσοτάκης γιοκ».

Πάλι καλά. Φανταστείτε να έλεγε το γνωστό, νεοελληνικό, σύνθημα για τον Κυριάκο;

Mitsotakis Siktir git!

Να του απαντήσει ο δικός μας στα γερμανικά, που είναι και σαν μητρική του γλώσσα, πλην των εγγλέζικων τύπου Χάρβαρντ και γαλλικών αλά Σορβώνης.

Ρε άντε και Fick dich εσύ ρε Ερντογάν. Να γίνει ένας ψιλοχαμός στη Μαδρίτη, να βγουν οι Κρητικοί σωματοφύλακες του Κυριάκου, να του ρίξουν του Ταγιπάκου «ίντα λες για το κοπέλι μας  παλιομεμέτη», να γίνει του Δράμαλη και της ταυρομαχίας το κάγκελο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κυριάκος μασάει καμιά κατοσταριά σαν τον Ταγίπ και άμα τον πιάσει από τα βαμμένο του μουστάκι, θα του ρίξει ένα σουλτάν μερεμέτ, που θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή.

Άσε πάλι η Μαρέβα. Μιλάμε για θηλυκός κομάντο. Θα πιάσει από το τσεμπέρι την Εμινέ Χανούμ και θα την κάνει σαν μπακλαβά σιροπιαστό.

Σήμερα επίσης ο Ταγίπ θα συναντηθεί και με την άλλη του λατρεία, τον Τζο το Μπαϊντενάκη. Του το κρατάει ο Ταγίπ από τότε που προσκάλεσε τον Mitsotakis στο Κογκρέσο και όχι εκείνον.

Βέβαια ο Τζο μπορεί να είναι χούφταλο και το βράδυ να βάζει τη μασέλα στο ποτήρι με την κορέγκα στο κομοδίνο του, αλλά έχει μια προεδρική φρουρά, που έτσι και την πέσουν στο μεμέτη και τα μεμετάκια που κουβαλάει, τους κάνουν διπλό τσίζμπεργκερ με κρεμμύδι Καλιφόρνιας.

Στα καθ’ ημάς τώρα. Η είδηση του αιώνα ήρθε από τα χείλη του Γιώργου Μαζωνάκη. Ο Μαζό (χωράει και το χα) ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Θα παίξει το ρόλο της Γκόλφως, στην τελευταία της βερσιόν, την οποία έξοχα ερμήνευσε ο Χάρυ Κλυνν.

Ένα Μαζό στο Ηρώδειο, στην Επίδαυρο, εεεε; Με σκηνοθέτη τον Ψινάκη, που πλέον έχει γίνει και γέροstar με το "Γηροκομείο" του.

Και σαν να μη μας έφταναν αυτά, έχουμε και τον Stefanos Tsitsipas, που πρότεινε να γεμίσουν τα πεζοδρόμια με οπωροφόρα δέντρα, να τρώνε οι φτωχοί.

Τελικά αυτό το παιδί έχει μυαλό. Να γεμίσουν τη Φωκίωνος Νέγρη, αντί για «ρεμάλια», με ροδακινιές, μηλιές, αχλαδιές και φυσικά...συκιές, μιας και έχει πολλές ανάγκη η...πρωτεύουσα.

Και να φυτέψουν και μπάφο στην Ομόνοια, αντί για γκαζόν, να έρχεται να τρυγάει ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου.

Τι να πει κανείς για την τρέλα της αλληνής, φίλοι μου.


Μητσοτάκης
Μπάιντεν
Μαζωνάκης
Ψινάκης
Τσιτσιπάς
Παπανδρέου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής