breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Απίστευτοι εκεί στο New York City. Οι αρχές της «Μέκκας» του καπιταλισμού δίνουν συμβουλές στους πολίτες για το πώς θα προστατευθούν, σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης της Ρωσίας.

«Υπήρξε λοιπόν μια πυρηνική επίθεση. Μη ρωτάτε πώς ή γιατί. Απλά να ξέρετε ότι η πόλη χτυπήθηκε. Λοιπόν, τότε τι κάνουμε», αναφέρουν οι δημαρχαίοι.

Τι να κάνετε ρε. Σας τα είπε ο Στάθης Ψάλτης στις «Φανταρίνες». Πιάνεστε χέρι, χέρι και χορεύετε το έχετε γεια βρυσούλες, λόγγοι, βουνά, ραχούλες.

Θα πέσει μια πυρηνική βόμβα χιλιάδες φορές πιο ισχυρή από αυτή της Χιροσίμας στο Μανχάταν και θα γίνει της υδρογονοβόμβας το κάγκελο.

Και εσείς λέτε στους πολίτες, αντί να διεκδικήσουν το τέλος των πυρηνικών εξοπλισμών, το πώς θα μπουν στο υπόγειο του σπιτιού τους και θα τινάξουν έξω τη ραδιενεργό τέφρα;

Σε ποιους απευθύνεστε; Στην Παναγιώταρου; Εδώ είναι αυτή Ελλάδα και χαίρεται την ελευθερία του Στάθη της, από τις ταραντούλες και τα φίδια της Ινδονησίας.

Αλλάζουμε θέμα κι από τις βόμβες πάμε στα δικά μας. Συνελήφθη στην Κρύα Βρύση άνδρας, που πωλούσε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο των αστυνομικών αρχών, νοθευμένο ελαιόλαδο.

Ο αντερφός μάλλον δεν θα ήξερε πόσο πάει το ηλιέλαιο, η τιμή του οποίου ξεπέρασε και το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, από τα Ζωνιανά της Κρήτης, που έχει και κανά κλωνάρι φούντα στον τενεκέ του, έτσι για να πάρει και το κάτι τις του. 

Προφανώς, μετά το αυτόφωρο θα αφέθηκε ελεύθερος. Υποσχόμενος στο Δικαστή Τρεντ, ότι την επόμενη φορά θα πουλά σάμαλι και λουκουμάδες στα πανηγύρια.

Κυρίαρχος στην τηλεθέαση της θερινής ραστώνης ο «Τροχός της Τύχης».  Ως παίκτης μάλιστα πήγε και ο Άδωνις, ο οποίος έφτασε στον τελικό, για να κερδίσει μια σούπερ αμαξάρα, που θα μπορούσε να την κάνει και μέλος του Uber.

Έχασε όμως το γρίφο Μ- -σ- - -η  γ- - -σ--ι.

Κρίμα.


βόμβα
Ψάλτης-Φανταρίνες
Παναγιώταρου
νοθευμένο ελαιόλαδο
φούντα
Δικαστής Τρεντ
Γεωργιάδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής