breaking news Νέο

Νέα και συνεχιζόμενα έργα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Νέα και συνεχιζόμενα έργα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου με συνολικά 34 θέματα, μεταξύ άλλων εγκρίθηκε η 2η τροποποίηση του Τεχνικού και Αναπτυξιακού Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με εισηγήτρια την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών & Προγραμματισμού και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής κα. Αθηνά (Νανά) Αθανασιάδου – Αηδονά.

«Είναι μια περίοδος κατά την οποία η Περιφέρεια συνεχίζει την προώθηση των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο μέσον του καλοκαιριού. Και αυτό δείχνει ετοιμότητα, γρήγορα αντανακλαστικά, άμεση προσαρμογή στις εξελίξεις. Η πορεία των έργων, τα οποία άλλα υλοποιούνται κι άλλα έχουν ήδη ολοκληρωθεί μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για περισσότερα, απτά αποτελέσματα. Με την 2η τροποποίηση εντάσσουμε στο τεχνικό μας πρόγραμμα 58 νέα έργα με συνολικό προτεινόμενο προϋπολογισμό πάνω από 174 εκατ. €. Αντίστοιχα, στο αναπτυξιακό πρόγραμμα εντάσσονται 24 νέα έργα, με συνολικό προτεινόμενο προϋπολογισμό πάνω από 30 εκατ. €. Προχωράμε με εντατικούς ρυθμούς, με Επικεφαλής στην προσπάθεια αυτήν τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα και όλους τους αξιότιμους συναδέλφους. Τα νέα έργα αλλά και τα συνεχιζόμενα έρχονται να δώσουν ποιότητα στην καθημερινότητά μας, πνοή και όραμα στην κοινωνία και στους συμπολίτες μας για να επανεκκινήσουμε σε στέρεες βάσεις, σε όλα τα επίπεδα» ανέφερε σε σχετική της δήλωση η κα. Αηδονά.

Η Οικονομική Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει κάθε Τρίτη, στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο θα παρουσιάσει δια της Προέδρου αυτής κας Αηδονά τον απολογισμό πεπραγμένων του ‘Α εξαμήνου του 2022 στο πλαίσιο της λογοδοσίας και των αρμοδιοτήτων που κατά το νόμο της έχουν απονεμηθεί.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής