breaking news Νέο

Το πάρε δώσε των Big-5

Το πάρε δώσε των Big-5

Το πάρε-δώσε του καλοκαιριού από τις πέντε μεγάλες ομάδες του ελληνικού Πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Η μεταγραφική περίοδος θα κρατήσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου ( 30/9 για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές) και υπάρχει ουσιαστικά ένας μήνας ακόμα στη διάθεση όλων των ομάδων για να δουν ποιους παίκτες χρειάζονται αλλά και ποιους δεν θέλουν.

 

ΠΑΟΚ

Ο Ζοσέ Μπότο σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου δημιούργησαν ένα νεανικό σύνολο για τη νέα αγωνιστική περίοδο που στοίχισε στον Δικέφαλο αφού αποκλείστηκε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Σκεφτείτε την περασμένη χρονιά είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά όπου έμεινε εκτός από την Μαρσέιγ. Η αποχώρηση από τις παλιοσειρές του Πασχαλάκη, του Κρέσπο και του Βαρέλα θα δείξει ο χρόνος κατά πόσο θα…πληγώσουν την ομάδα.

ΠΗΡΕ: Κουαλιάτα, Σοάρες, Κάργας, Ντάντας, Κοτάρσκι (γκολκίπερ, Γκόριτσα), Τόμας, Νάρεϊ, Νάσμπεργκ.

ΕΦΥΓΑΝ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Σίντκλει, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ, Μιχάι.

 

ΑΡΗΣ

Την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών θέλει να συνεχίσει ο Άρης και φέτος που κοιτάει ξεκάθαρα να χτυπήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο. Άλλωστε οι κινήσεις που έγιναν με ποδοσφαιριστές από τα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης δείχνουν ξεκάθαρα ότι βαδίζει σε αυτό τον δρόμο.

Θυμίζουμε, ότι πριν την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Θόδωρος Καρυπίδης, μίλησε για πρωταθλητισμό.

Όσον αφορά την Ευρώπη, οι κιτρινόμαυροι απέτυχαν για ακόμα μία χρονιά, αλλά στα εγχώρια είναι αποφασισμένοι να χτυπήσουν τίτλο, κάτι που στερείται εδώ και 52 ολόκληρα χρόνια ο σύλλογος και οι οπαδοί του. Πολλές φορές έφτασε στην πηγή, αλλά ποτέ δεν ήπιε νερό.

ΠΗΡΕ: Πίρσμαν, Ντιόπ, Γκρέι, Μαζικού, Νταμπό, Οντουμπάτζο, Καμάτσο, Ζερβινιό, Γκαρθία και Ενκουλού.

ΕΦΥΓΑΝ: Γκάνεα, Μάνος, Σάσα, Ντιαγιέ, Καμαρά, Σούντγκρεν, Ματίγια, Μπερτόλιο, Γκάμα, Ντένις, Μπεναλουάν, Ασλανίδης, Δεληζήσης, Σάκιτς, Αντέμ, Αλί.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η σεζόν ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους Πειραιώτες, καθώς ήρθε ο αποκλεισμός από την Μακάμπι Χάιφα για το Champions League, με αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς και τον Κάρλος Κορμπεράν να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού στον ερυθρόλευκο πάγκο. Ο Ολυμπιακός μόχθησε για να περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να περάσει τον Απόλλωνα Λεμεσού (πρώτο παιχνίδι 1-1 στην Κύπρο) για να μπει στους ομίλους του Europa League. Σε περίπτωση αποκλεισμού θα φέρει αναταράξεις στον σύλλογο και θα θυμίσει άλλες εποχές.

ΠΗΡΕ: Ζινκερνάγκελ, Άβιλα, Καμαρά, Βρσάλικο, Λάιντνερ, Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε,Τσούμιτς

ΕΦΥΓΑΝ: Σεμέδο, Τικίνιο, Ονιεκούρου, Λόπες, Καρμπόβνικ, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Μπαγκαλιάνης, Καραργύρης, Πέπε.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην περσινή πορεία του τριφυλλιού που σημαδεύτηκε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια. Στόχος τη φετινή σεζόν είναι να μπει σφήνα και να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, που αγνοεί εδώ και 12 χρόνια (τελευταίο με Σισέ και Νιόπλια στον πάγκο). Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια δεν συνδυάστηκε με πρόκριση, αφού αποκλείστηκε από τη Σλάβια Πράγας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

ΠΗΡΕ: Λοντίγκιν, Γκάνεα, Τσέριν, Μάγκνουσον, Σπόραρ, Τόρο,Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Μπερνάρντ.

ΕΦΥΓΑΝ: Χατζηγιοβάνης, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς, Βιγιαφάνιες, Μακέντα, Καρλίτος.

 

ΑΕΚ

Με νέο προπονητή τον Ματίας Αλμέιδα και το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Ένωση θα επιχειρήσει να επιστρέψει στους τίτλους. Η μεταγραφή του Μεξικανού Πινέδα ξεχωρίζει δίχως αμφιβολία από όλες τις κινήσεις που έγιναν μέχρι σήμερα για την περίοδο που διανύουμε, ενώ έγινε και υπέρβαση στην άμυνα με την απόκτηση του Κροάτη διεθνή αμυντικού Βίντα.

ΠΗΡΕ: Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Πινέδα, Βίντα, Θυμνιάνη, Μουκουντί, Τσούμπερ, Αθανασιάδης, Μαχαίρας.

ΕΦΥΓΑΝ: ΕΔΩΣΕ: Σιμόες, Σβάρνας, Βράνιες, Τάνκοβιτς, Σάκχοφ, Κριχόβιακ, Γέβτιτς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής