breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Χαμός σε πτήση: Επιβάτες έστελναν γυμνές φωτογραφίες στο Airdrop – «Θα γυρίσω πίσω και θα σας κατεβάσω», έλεγε ο πιλότος

Χαμός έγινε σε πτήση προς το Μεξικό. Οι επιβάτες είχαν διάθεση για… σκανδαλιές, όπως φάνηκε. Ο πιλότος όμως, ώς άλλος… δάσκαλος σε σχολική εκδρομή τους απείλησε ότι θα τους κατεβάσει από το αεροπλάνο.

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή: Επεισοδιακή ήταν η πτήση της Southwest Airlines προς το Μεξικό πριν από μερικές μέρες λόγω κάποιων επιβατών που θεώρησαν σωστό να στέλνουν ασύστολα γυμνές φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής της Apple, Airdrop.

Στο video που έχει γίνει viral στο TikTok και μετράει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, ακούγεται ο πιλότος, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση, προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Θα επιστρέψωπίσω και όλοι θα βγείτε έξω. Θα αναγκαστούμε να αφήσουμε την Ασφάλεια να επέμβει και οι διακοπές σας θα καταστραφούν. Ότι και αν είναι αυτό το Airdrop, σταματήστε να στέλνετε γυμνές φωτογραφίες και ας πάμε στο Καμπο», είπε χαρακτηριστικά.

Το αν έπιασαν τόπο τα όσα είπε δεν το γνωρίζουμε, πάντως ο τύπος που ανέβασε το video, δεν είχε κάποιο άλλο για το περιστατικό, οπότε μάλλον όλα πήγαν καλά στη συνέχεια.

*****

  • Λάρισα: Ζευγάρι καταγγέλλει ότι τους πήγαν... λάθος μωρό στο μαιευτήριο

Μία ιστορία που θυμίζει σενάριο… ταινίας εκτυλίχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε ιδιωτική κλινική της Λάρισας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα νεαρό ζευγάρι πήγε στην εν λόγω ιδιωτική κλινική για να γεννήσει. Μετά την επιτυχημένη γέννα οι εργαζόμενοι πήγαν στη μητέρα και στον πατέρα το νέο μέλος της οικογένειας. Όμως, όλα ανατράπηκαν την επόμενη μέρα, καθώς, σύμφωνα με την καταγγελία του ζεύγους, τους ενημέρωσαν πως έκαναν λάθος και άλλο είναι τελικά το μωρό τους! Όπως είναι λογικό, οι γονείς ταράχτηκαν και πλέον ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά της συγκεκριμένης κλινικής, ενώ θα προχωρήσουν άμεσα και σε τεστ DNA.

«Μέσα στην κούνια, που κουβαλάνε το μωρό, είχε το δικό μας το καρτελάκι. Δεν δώσαμε πολλή σημασία εκείνη τη στιγμή, έγραφε το όνομά της. Στείλαμε φωτογραφίες στους συγγενείς μας, το θήλασε κιόλας η γυναίκα μου, το πρώτο γάλα το έδωσε στο μωράκι κανονικά. Την άλλη μέρα το πρωί, μας φέρνουν ένα άλλο μωρό. Το βλέπουμε καλά καλά, λέμε: Τι γίνεται; Κάτι δεν πάει καλά . Βγαίνω έξω στον διάδρομο και βλέπω το υποτιθέμενο δικό μας μωρό, ας πούμε, να κατευθύνεται αλλού και εγώ έχω πάθει σοκ εν τω μεταξύ και μας λέει η μαία: "Το χθεσινό, ήταν άλλο μωρό". Δηλαδή, το δικό μας μωρό πήγε αλλού», συμπλήρωσε ο πατέρας.

*****

  • Πιλότος λιποθύμησε εν ώρα πτήσης – Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη

Αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη λόγω αδιαθεσίας του πιλότου πραγματοποίησε αεροπλάνο της εταιρείας Jet2 που πραγματοποιούσε την πτήση Μπέρμιγχαμ-Αττάλεια πριν από λίγες ημέρες.

Ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν στα 30.000 πόδια, οι αεροσυνοδοί του αεροπλάνου ενημέρωσαν τους επιβάτες ότι ο πιλότος είχε λιποθυμήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Αυγούστου ενώ το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ.

 

Τρόμος από τις αναταράξεις

Έπιβάτης της πτήσης LS1239 μιλώντας στο Birmingham Live δήλωσε ότι το χάος ξεκίνησε όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης στο αεροπλάνο υπήρξαν αναταράξεις. «Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι, παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Νομίζαμε ότι κάποιος είχε τραυματιστεί στην τουαλέτα ενώ υπήρξαν αναταράξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης», συμπλήρωσε.

*****

  • Ουκρανία: Ποδοσφαιρικός αγώνας διακόπηκε 3 φορές από σειρήνες πολέμου

Σε... μαραθώνιο εξελίχθηκε ο αγώνας ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας της Ουκρανίας μεταξύ της Ρουκχ Λβιβ και της Μεταλίστ Χάρκιβ, που διεξήχθη σήμερα στο Λβιβ και βρήκε νικήτρια τη φιλοξενούμενη με 2-1. Λόγω συναγερμών για εναέρια επίθεση, ο αγώνας διήρκεσε 4 ώρες και 27 λεπτά, αντί για το κανονικό 90λεπτο.

Η συνάντηση διακόπηκε τρεις φορές απ' τις σειρήνες και ενώ το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε στις 15:00 τοπική ώρα, το σφύριγμα της λήξης δόθηκε στις 19:27. Οι δύο ομάδες πέρασαν συνολικά 145 λεπτά σε καταφύγιο, χωρίς ωστόσο τελικά, να υπάρξουνε χτυπήματα στην περιοχή.

Η πόλη Λβιβ, που βρίσκεται στη δυτική Ουκρανία κι από την έναρξη της ρωσικής εισβολής φιλοξενεί πολλούς πρόσφυγες, έχει υποστεί καταστροφικές αεροπορικές επιθέσεις τους τελευταίους μήνες.

Η Ουκρανία γιόρτασε χθες την απόσχισή της από την ΕΣΣΔ το 1991 (Ημέρα της Ανεξαρτησίας) έξι μήνες μετά την έναρξη του πολέμου.

Το πρωτάθλημα της Ουκρανίας επανεκκίνησε κεκλεισμένων των θυρών στις 23 Αυγούστου.


Λάρισα: Ζευγάρι καταγγέλλει ότι τους πήγαν... λάθος μωρό στο μαιευτήριο
Πιλότος λιποθύμησε εν ώρα πτήσης – Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη
Ουκρανία: Ποδοσφαιρικός αγώνας διακόπηκε 3 φορές από σειρήνες πολέμου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής