breaking news Νέο

Ο Γέρων Μητροπολίτης Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος στο Θαυματουργό Άγιο Λουκά

Ο Γέρων Μητροπολίτης Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος στο Θαυματουργό Άγιο Λουκά

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας τελέστηκε, όπως κάθε Τρίτη, ο Εσπερινός και η Παράκληση του Θαυματουργού Αγίου, κατά την οποία τέθηκε σε προσκύνηση το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού, που αποθησαυρίζεται στην Ιερά Μονή.

 

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Γέρων Μητροπολίτης Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος και συμμετείχε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο. 

 

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς το Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριο, με τον οποίο συνδέονται από τα φοιτητικά τους χρόνια, ενώ αμέσως μετά ο Γέρων Μητροπολίτης Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος αναφέρθηκε με λόγους αγάπης στον αδελφικό του φίλο. 

 

Η Ιερά Ακολουθία μεταδόθηκε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής