breaking news Νέο

Φυσιολογική ήττα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στο Καυταντζόγλειο

Φυσιολογική ήττα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στο Καυταντζόγλειο

Αναμενόμενη ήττα του Μ. Αλεξάνδρου Τρικαλων στο Καυταντζόγλειο από τον Ηρακλή με 4-0 και την ομάδα της Ημαθίας να παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πινακα. Το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ηταν ένας διαρκής επιθετικός μονολογος της ομάδας της Θεσσαλονίκης και το 2-0 στο διάστημα αυτό νομίζουμε ήρθε φυσιολογικά.

Το σκορ ανοιξε στο 5’ ο Ρόβας και ο ίδιος παίκτης στο 25’ με μονοκομματο σουτ έκανε το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου με την ομαδα των Τρικάλων στο διάστημα αυτό να έχει μια καλή στιγμή στο 34’ με τον Παρσόπουλο το σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βοσνιάδης. Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν την πίεση τους και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ρόβα στο 63’ να πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι γράφοντας το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παπαδόπουλος.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από τον Μ. Αλέξανδρο Τρικαλων που έπαιξε φοβισμένα διακρίθηκαν οι Τσουλχάϊ, Κουκουράκης και Παρσόπουλος ενω από τον Ηρακλή καλύτεροι ηταν ο σκορερ των τριών πρώτων τερμάτων Ρόβας και οι Κωστούλας, Παπαδόπουλος και Καστριτσέας.

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ο Θεσσαλός διαιτητής κ. Θεοχάρης καθώς και οι βοηθοί του Σακκάς και Σφυρής.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιαδης (76’ Μούδιος), Καστριτσέας, Α. Αθανασίου (69’ Ανδρεάκος), Ρόβας (67’ Γκουτσίδης), Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (53’ Μεντί), Κωστούλας.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Ντάμτσιος): Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Τσουλχαϊ, Πετκάκης, Τερζής, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Ποτουρίδης, Καπετάνος (34’ Πατσιαβούρας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής