breaking news Νέο

Ολυμπία Αποστόλου : Δημοκρατική Ανατροπή ή Επιτελικό Παρακράτος

Ολυμπία Αποστόλου : Δημοκρατική Ανατροπή ή Επιτελικό Παρακράτος

Τελειώνουν οι λέξεις..

Με εντολή του τότε Διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα, καταστράφηκε το αρχείο της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη την ημέρα που ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. διαβίβασε την καταγγελία του στην ΑΔΑΕ. Αυτό κατέθεσε ο Χρήστος Ράμμος, Πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής.

Κατέστρεψαν μόνοι τους το φάκελο όταν αντιλήφθηκαν ότι η παρακολούθηση του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από την ΕΥΠ θα αποκαλυφθεί. Γιατί ήξεραν ότι εθνικός λόγος για παρακολούθηση δεν υπήρχε κανένας.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ έχει το δικαίωμα, αρνείται να άρει το απόρρητο της ΕΥΠ για να μάθουμε όλη την αλήθεια. Η αδερφή του, Ντόρα Μπακογιάννη, απειλεί από τηλεοράσεως με 10 χρόνια φυλακή όποιον τολμήσει να μιλήσει.

Το σκάνδαλο της συγκάλυψης έρχεται να συμπληρώσει αυτό των υποκλοπών και μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποιο είναι χειρότερο.

Η κυβέρνηση κρύβεται πίσω από λέξεις όπως «εθνικοί λόγοι» , «όλα στο φως» και «απόρρητο» εξευτελίζοντάς τες, απογυμνώνοντάς τες από κάθε έννοια και σημασία. Και μας αφήνει άφωνους να ψάχνουμε να βρούμε τις λέξεις με τις οποίες θα υπερασπιστούμε τη δημοκρατία. «Παρακράτος» καταγγέλλουμε.. και κάπου εδώ οι λέξεις τελειώνουν..

Στο Επιτελικό Παρακράτος, αντιπαραβάλλουμε τη Δημοκρατική Ανατροπή. Με ισχυρή εντολή στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.  

 

Ολυμπία Αποστόλου

Οικονομολόγος, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής