breaking news Νέο

Τσιφλίδης, Κουλουριώτης, Φωτόπουλος και Χολέβας στο ρόστερ του Μακροχωρίου

Τσιφλίδης, Κουλουριώτης, Φωτόπουλος και Χολέβας στο ρόστερ του Μακροχωρίου

Τέσσερις μεταγραφές πραγματοποίησε μέχρι στιγμής το Μακροχώρι. Πρόκειται για τον Μιχάλη Τσιφλίδη, τον Κουλουριώτη, τον Φωτόπουλο και τον Χολέβα.

Κοινό σημείο και των τεσσάρων παικτών που πρόσθεσε στο ρόστερ της η ομάδα του Μακροχωρίου ο τόπος καταγωγής τους και η ομάδα από την οποία ξεκίνησαν την καριέρα τους. Είναι ολοι Μακροχωρίτες και τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα τα έκαναν στα τμηματα υποδομής του Μακροχωρίου.

Εξ άλλου όπως επισήμανε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Γρηγόρης Παπακωνσταντίνου στόχος του Μακροχωρίου είναι να πλαισιωθεί το ρόστερ της ομάδας του με όσο το δυνατόν περισσότερους γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Ο Τσιφλίδης που μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά της ομάδας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίζονταν στην Νέα Γενεά Νικομήδειας προπονείται ηδη καθημερινά εδώ και ενάμιση μηνα με την ομάδα του Μακροχωρίου κουβαλάει όμως ποινη άλλων δυο αγωνιστικών από την Νέα Γενεά, ενω αντίθετα έτοιμοι να αγωνιστούν είναι οι άλλοι τρεις.

Ο Κουλουριώτης μεσοεπιθετικός που το τελευταίο διάστημα αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, ο Φωτόπουλος τερματοφύλακας που έπαιζε στην Θύελλα Σταυρού και ο 16χρονος Χολέβας επιθετικός που το περασμένο καλοκαίρι είχε δοθεί δανεικώς στον Μακεδόνα, για να επιστρέψει ύστερα από έξι περίπου μήνες στην ομάδα χωριού του στην οποία βρίσκεται από τα 7 του χρόνια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής