breaking news Νέο

Mία από τα ίδια

Mία από τα ίδια

Δύο νίκες στα ισάριθμα επίσημα παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ και η πανηγυρική πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, εκτός από ιδανικό ξεκίνημα δημιουργεί και εφαλτήριο για εκτόξευση στο πρωτάθλημα, που αποτελεί τον πρωταρχικό της στόχο, όποτε βέβαια κι αν ξεκινήσει αυτό.

Γιατί μην σας ξεγελάει η νέα ημερομηνία της πρώτης σέντρας που όρισε την Τετάρτη η διοργανώτρια αρχή και που αν δεν κάνουμε λάθος, είναι η τρίτη στη σειρά που ανακοινώνεται τη φετινή περίοδο.

Την σεζόν που μας πέρασε εξάλλου είχαμε χάσει το μέτρημα από τις συνεχές αναβολές της πρεμιέρας, για να ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της SL2, τρεις περίπου μήνες μετά την ημερομηνία που αρχικά είχε οριστεί η πρεμιέρα του και με πολλά προβλήματα. Την ομάδα της Καβάλας που είχε κερδίσει την συμμετοχή της, ύστερα από δικαστική μάχη τρισήμισυ περίπου μηνών, να διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία, παίζοντας με αθλητές από το παλαιστικό και το τμήμα στίβου, αφού τα «ήξεις αφήξεις» της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και των αποφάσεων των Αθλητικών Δικαστικών Επιτροπών, που η μία ανέτρεπε την άλλη, την είχαν αφήσει δίχως ποδοσφαιριστές και η μόνη πηγή από την οποία μπορούσε να αποκτήσει παίκτες για να αγωνιστεί, ήταν αθλητές που δεν είχαν βγάλει ποτέ δελτίο ποδοσφαιριστή!!!

Την περσινή περίοδο ήταν η Καβάλα, ο Διαγόρας, η Ζάκυνθος, που διεκδικούσαν δικαστικά την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της  SL2. Φέτος είναι ο Ηρακλής Λάρισας, ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου και ο Πανδραμαϊκός. Την κατάληξη των τριών ομάδων που την περσινή περίοδο διεκδίκησαν δικαστικά την άνοδό τους στην κατηγορία και τελικά αφού ταλαιπωρήθηκαν τρεις ολόκληρους μήνες δικαιώθηκαν, μια δικαίωση όμως δίχως αντίκρυσμα, αφού είχαν μείνει δίχως ποδοσφαιριστές και δεν μπορούσαν να κάνουν μεταγραφές, την γνωρίζουμε. Και οι τρεις κάνουν προσπάθεια φέτος να κρατηθούν ζωντανές. Ευχόμαστε να μην συμβεί το ίδιο και με τον Ηρακλή Λάρισας, τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου και τον Πανδραμαϊκό, που ακολουθούν φέτος τον ίδιο δρόμο και ταλαιπωρούνται από δικαστικές αποφάσεις, που τις περισσότερες φορές, όταν πρόκειται για την αθλητική δικαιοσύνη προκαλούν απορίες, παρά πείθουν. Πάντως τόσο ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου, που είχε δικαιωθεί και είχε πάρει το οκ για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της SL2 από την Γ.Σ. της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, για να έρθει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας και με την προχθεινή αποφασή της να την ακυρώσει, όσο και ο Πανδραμαϊκός, που είχε κερδίσει την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, σε βάρος του Αγρ. Αστέρα, επειδή είχε καθυστερήσει να εγγραφεί στο Μητρώο, προαναγγέλουν δικαστική συνέχεια. Ο Πανδραμαϊκός συγκεκριμένα με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει την απόφαη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για άνοδο του Ηρακλή Λάρισας ,με τον οποίο συμπληρώνεται ο αριθμός των 30 ομάδων που θα συμμετάσχουν βάση σχεδίου στο πρωτάθλημα, αυθαίρετη, παράνομη, καταταχρηστική και με πλήθος από νομικά παράδοξα και όπως προαναγγέλει θα την προσβάλει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου που επίσης με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα έναντι οποιουδήποτε υπευθύνου και θα διεκδικήσει κάθε θετική ή αποθεματική ζημιά την οποία υπέστη από την παράνομη, όπως την χαρακτηρίζει απόφαση.

Και όταν υπάρχουν τέτοιου είδους εκκρεμότητες αναρωτιόμαστε πως μπορεί να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής