breaking news Νέο

Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Νάουσας

Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Νάουσας

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας θα διεξαχθεί την Τρίτη 18/10/2022, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα 8 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

 

1. Έγκριση ή μη δαπανών προμήθειας εκθεσιακού και πληροφοριακού υλικού για τις ανάγκες της έκθεσης «Τότε που ήρθε το ελληνικό» στον Χώρο Τέχνης «Ναϊάς» και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης

2 .Έγκριση ή μη δαπάνης φιλοξενίας στο πλαίσιο συνδιοργάνωσης εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου και τελετής έναρξης λειτουργίας του ανακαινισμένου Κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάουσας και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.

3. Έγκριση ή μη δαπανών συνδιοργάνωσης τουΠανελλήνιουεπιμορφωτικού σεμιναρίου προπονητών Χιονοδρομίαςπου θα διεξαχθεί στις 5-6 Νοεμβρίου στη Νάουσακαι εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.

4. Αποδοχή αιτήματος του Λάζαρου  Τούρα  του  Γεωργίου  και  της  Μαλβίνας   προς  τον  Δήμο  Νάουσας  για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το όχημά του

5. Αποδοχή αιτήματος του Σταύρου  Θανασούλη   του  Στέφανου   προς  τον  Δήμο  Νάουσας  για εξώδικο συμβιβασμό για καταβολή αποζημίωσης από πρόκληση ζημιών που υπέστη το όχημά του

6. Έγκριση ή μη του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών & του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου με τίτλο: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΝΩ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ’’ (ΑΡ.ΜΕΛ.: 55/2018)

Ανάδοχος:  ΤΟΜΗ ΑΤΕ

Κ.Α.Ε.: .30.7323.106

7. Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την Πάγια Προκαταβολή (2η) έτους 2022 (ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΔΟΥΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ)

8. Έγκριση 1ου πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής – τεχνικών προδιαγραφών  για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό «Προμήθεια γάλακτος ως είδος ατομικής προστασίας για το Δήμο Νάουσας και το Νομικό πρόσωπο (Κ.Κ.Π.&Α) και ειδών τροφίμων για το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δ. Νάουσας» με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση.

 

Η Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

Μπαλτατζίδου Θεοδώρα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής