breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτων από σπασμένο αγωγό στην Εθνική Οδό

Ένα τραγελαφικό ατύχημα συνέβη το πρωί της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου, στη Γέφυρα Βρυούλων της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, όταν σωλήνας υδροδότησης έσπασε δημιουργώντας τον εντυπωσιακό καταρράκτη που βλέπετε στη φωτογραφία. Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Αποτέλεσμα της ζημιάς ήταν, να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό, από το ύψος του Ρέντη προς το εν λόγω σημείο.

Πάντως, οι οδηγοί που κατάφεραν τελικά να περάσουν κάτω από τη Γέφυρα Βρυούλων πήραν δώρο και ένα δωρεάν πλύσιμο του αυτοκινήτου τους. Ελπίζουμε μόνο να μην μπλόκαραν κανενός τα παράθυρα στο επίμαχο σημείο.

*****

  • Δεν μπορούσε να κάνει αίτηση για σύνταξη γιατί ο ΕΦΚΑ τον θεωρούσε νεκρό

Τα ευτράπελα στη δημόσια διοίκηση συνεχίζονται παρότι το Δημόσιο έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό στην ψηφιακή εποχή. Η περίπτωση ενός ασφαλισμένου που ήθελε να υποβάλει αίτηση για να πάρει τη σύνταξή του είναι χαρακτηριστική. Η διαδικασία είχε «κολλήσει» γιατί το σύστημα δεν μπορούσε να αναγνωρίσει τον ΑΜΚΑ του. Ο πολίτης βρέθηκε προ… εκπλήξεως όταν διαπίστωσε ότι αυτό συνέβαινε επειδή ο ΕΦΚΑ τον θεωρούσε… νεκρό. Κι αυτό, γιατί όταν είχε δηλώσει τον θάνατο του αδελφού του, ο υπάλληλος μπερδεύτηκε και καταχώρισε κατά λάθος εκείνον ως πεθαμένο.

*****

  • Μαθητής σε ΕΠΑΛ επισκευάζει θρανία στα διαλείμματα

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνουν τα ποστ που δείχνουν τον μαθητή της Α Λυκείου του ΕΠΑΛ Τυρνάβου, Παύλο Κατσιούρα, να επισκευάζει τα θρανία των συμμαθητών του στα κενά ανάμεσα στα μαθήματα.

Η πρωτοβουλία του Παύλου έγινε δικαίως viral, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν θετικά την κίνηση του μαθητή να προσφέρει στο σχολείο και στους συμμαθητές του, την προσωπική του εργασία και τον ελεύθερο χρόνο του, για να αναλάβει μια δουλειά η οποία σε κάποια άλλη χώρα θα ήταν ευθύνη των αρμόδιων φορέων.

*****

  • Πρατηριούχος ζήτησε τη σύλληψη οικογένειας για βενζίνη αξίας 20 ευρώ – Τη «λύση» έδωσε αστυνομικός

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στον Βόλο, όταν η οικογένεια δεν είχε λεφτά για βενζίνη και ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου κάλεσε την αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, μια οικογένεια, που είχε πάει για να βάλει βενζίνη στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε, βρέθηκε σε «ομηρία» από τον πρατηριούχο, όταν η κάρτα με την οποία επιχείρησε να πληρώσει το αντίτιμο δεν περνούσε από το μηχάνημα POS, επειδή είχε αποφορτιστεί.

Αστυνομικός, που κλήθηκε από τον πρατηριούχο για να συλλάβει την οικογένεια, πλήρωσε το αντίτιμο, δίνοντας τέλος στην οικογενειακή περιπέτεια.

Μάλιστα, η μητέρα πρότεινε στην υπάλληλο του πρατηρίου να αφήσει την αστυνομική της ταυτότητα, να επιστρέψει η οικογένεια στο σπίτι και να της φέρει τα 20 ευρώ. Η υπάλληλος ενημέρωσε τον πρατηριούχο, ο οποίος φέρεται ότι είχε γνώση του συμβάντος μέσω κλειστού κυκλώματος καμερών, που έχει τοποθετήσει στην επιχείρησή του. «Να μείνουν εκεί που είναι. Τους βλέπω από τις κάμερες. Κάλεσε την αστυνομία» ήταν οι οδηγίες που φέρεται να έδωσε στην υπάλληλό του.

*****

  • Ρωσική εταιρεία σε θάβει ζωντανό για 57.000 ευρώ

Αν έχεις πρόχειρα 57.000 ευρώ μπορείς να θαφτείς ζωντανός/η από ρωσική εταιρεία και να απαλλαγείς μια και έξω από τα άγχη σου.

Μια από τις πανανθρώπινες αλήθειες που ισχύουν σε όλον τον κόσμο είναι πως η ζωή είναι σκληρή και δύσκολη. Άγχη, πίεση, ακρίβεια, ενεργειακή κρίση κι άλλα πολλά σε γεμίζουν στρες και φόβο για το αύριο, ψάχνοντας διέξοδο. Μια ρωσική εταιρεία φαίνεται πως έχει την λύση στα προβλήματα σου καθώς υπόσχεται μια εξωπραγματική εμπειρία στους πελάτες της.

Αν έχεις πρόχειρα 57.000€ ή 3,5 εκατομμύρια ρούβλια τότε μπορείς να συμμετάσχεις στην κηδεία σου και να βιώσεις την Kill Bill εμπειρία του να θαφτείς ζωντανός/η. Η ιδρύτρια της εταιρείας Yakaterina Preobrazhenskaya ανακοίνωσε το νέο εγχείρημά της πριν λίγες μέρες υποσχόμενη ότι θα βοηθήσει τους πελάτες της να ανακαλύψουν νέα ταλέντα και «ψυχικές ικανότητες» αλλά περισσότερο από όλα να αντιμετωπίσουν τους «φόβους και τα άγχη» τους μετά την κηδεία.

Μάλιστα η Preobrazhenskaya το πήγε κι ένα βήμα παρακάτω λέγοντας ότι η προσφορά της είναι «ένα πραγματικό σύμβολο του να αγωνίζεσαι για τον εαυτό σου και το δικό σου ευτυχισμένο μέλλον». Επειδή ωστόσο το κόστος είναι τσουχτερό η εταιρεία παρέχει και ένα φτηνό πακέτο στους υποψήφιους πελάτες το οποίο περιλαμβάνει την «διαδικτυακή κηδεία», η οποία κοστίζει περίπου 15.000 δολάρια και χρεώνεται ως «θεραπεία στρες για φόβους και άγχη».


Δεν μπορούσε να κάνει αίτηση για σύνταξη γιατί ο ΕΦΚΑ τον θεωρούσε νεκρό
Μαθητής σε ΕΠΑΛ επισκευάζει θρανία στα διαλείμματα
Πρατηριούχος ζήτησε τη σύλληψη οικογένειας για βενζίνη αξίας 20 ευρώ – Τη «λύση» έδωσε αστ
Ρωσική εταιρεία σε θάβει ζωντανό για 57.000 ευρώ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής