breaking news Νέο

Με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης την 8η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Tρίτη και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω 18 θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό ανταποδοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας για το έτος 2023.

2. Αναπροσαρμογή ή μη του τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων για το οικονομικό έτος 2023.

3. Καθορισμός τέλους θέσης και δικαιώματος δραστηριοποίησης στο υπαίθριο εμπόριο (εμποροπανηγύρεις, παζάρια και λαϊκές αγορές) για το έτος 2023.

4. Αναπροσαρμογή ή μη του τέλους άρδευσης για το οικονομικό έτος 2023.

5. Λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή ή μη του φόρου ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων για το έτος 2023.

6. Λήψη απόφασης για την επιβολή ή μη του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων για το οικονομικό έτος 2023.

7. Αναπροσαρμογή ή μη του τέλους διαφήμισης για το οικονομικό έτος 2023.

8. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του συντελεστή ΤΑΠ του Δήμου Αλεξάνδρειας για το οικονομικό έτος 2023.

9. Έγκριση ή μη του από 25/10/2022 πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».

10. Λήψη απόφασης για, αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου, μετά από την με αριθμό 130/2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας.

11. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας, (αφορά υπόθεση Μ…Σισ…, κ. α. ).

12. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας, (αφορά υπόθεση Καλ…Γιαγ…, κ. α.).

13. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας, (αφορά υπόθεση Ερι…Λιθοξ…., κ. α.).

14. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας, (αφορά υπόθεση Μερ…Ιωαν…, κ. α.).

15. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας, (αφορά υπόθεση Ματ…Παπ…, κ. α.).

16. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, (αφορά υπόθεση της εταιρείας με την επωνυμία “Παπαστάμκου Μερόπη και Σια Ο.Ε.”).

17. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, (αφορά υπόθεση της εταιρείας με την επωνυμία “Παπαστάμκου Μερόπη και Σια Ο.Ε.”).

18. Έγκριση ή μη του Ισολογισμού της 31-12-2021 του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας¨, ο οποίος προελέγχθηκε με την υπ΄αριθ. 40/2022 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΚΟΜ.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής