breaking news Νέο

Έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις

Μοιράσθηκαν βαθμούς και γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Παρασκευή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας η ΒΕΡΟΙΑ και ο ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 54' με τον Χατζηστραβό και τη γηπεδουχο να ισοφαρίζει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι που κέρδισε ο Φασίδης, από τον Τασιούρα (ανατροπή) και εκτέλεσε ο εύστοχα ο Μπουόλι.

Αγωνιστικά οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν κατά διαστήματα την υπεροχή με την ΒΕΡΟΙΑ παντως να είναι πιο επικίνδυνη και να δημιουργεί περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ δημιουργήθηκε στο πρωτο μόλις λεπτό, όταν ο Μπουκουβάλας βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Μπαλωμένο σούταρε συρτά και διαγώνια με την μπάλα να φεύγει ελαχιστα αουτ.

Νέα ευκαιρία για τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας να προηγηθούν στο σκορ, που στα πρώτα 15 λεπτά πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με τον Μουχάλη να βγάζει την σέντρα από τα δεξιά και τον Φασίδη να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση να μην βρίσκει ομως εστία.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια ισορρόπησε και κατά διαστήματα έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού και στο 15' είχε την πρώτη καλή στιγμή για γκολ με τον Χατζηστραβό να δέχεται την πάσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής να κάνει το σουτ τον Μαραγκό να βάζει την κόντρα αλλάζοντας την πορεία της μπάλας που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παπαδόπουλου και κατεληξε σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ που σταδιακά άρχισε να κερδίσει μετρα στον αγωνιστικό χώρο είχε την μεγάλη ευκαιρία στο 37' με τον Χατζηστραβό να φεύγει στην αντεπίθεση κάτω από τη σέντρα να φθάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής του τέρματος της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Στίκα που τον ακολουθούσε να βάζει την προβολή δίχως όμως να απομακρύνει τον κίνδυνο, αφού κατοχος της έγινε ο Πανίδης που καθυστέρησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί της γηπεδούχου ομάδας και να διώξουν την μπάλα.

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου η ΒΕΡΟΙΑ είχε μια ακόμη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ οταν ο Φασίδης εκτέλεσε φαουλ η μπάλα κόντραρε, με τον Στίκα να γίνεται κάτοχος της, όμως ο κεντρικός αμυντικός της "Βασίλισσας" άργησε να σουτάρει και κόπηκε από αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (47') η ΒΕΡΟΙΑ άγγιξε για μια ακόμη φορά το γκολ με τον Ορφανίδη που ύστερα από έξυπνη πάσα του Μπλέτσα βρέθηκε απέναντι από τον Μπαλωμένο έκανε το πλασέ όμως λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος της εστίας του ΠΑΟΚ πρόλαβε και την απομάκρυνε ο Μορικέλι.

Τελικα το σκορ άνοιξε στο 54' για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο Ουεντραόγκο τροφοδότησε στα πλάγια δεξιά τον Μπράντονιτς αυτός βρήκε κενό χώρο, εφυγε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Χατζηστραβό που μέσα από την περιοχή με ψύχραιμο πλασέ δεν αστόχησε δινοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Από το σημείο εκείνο και μεχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να πιέσει δημιούργησε δυο - τρεις καλές ευκαιρίες με καλύτερη την κεφαλιά του Φασίδη στο 90' ύστερα από σέντρα του Μαχάλη που πέρασε ελάχιστα αουτ, πέτυχε ένα γκολ στο 63'  με τον Μπουόλι που δεν μέτρησε αφου προηγουμένως ο σκορερ είχε υποδειχθεί σε θέση οφσαϊντ για να ισοφαρίσει όπως ήδη αναφέραμε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουόλι. Το πέναλτι κέρδισε ο Φασίδης από τον Τασιούρα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πουλικίδης με βοηθούς τους Ζήρδα - Κουβαλάκη από την ΕΠΣ Δράμας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός (80’ Ιωάννου), Μπούζας (80’ Ισαακίδης), Μπλέτσας (58’ λ.τ. Μπελεβώνης), Ορφανίδης (73’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (46’ Γιαξής), Τασιούρας, Κώττας (64’ Μιχαηλίδης), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (72’ Σπυράκος), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (79’ Σπυρίδης), Πανίδης (64’ Γκορντεζιάνι).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής