breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τρέμε Ερντογάν. Ο Δένδιας ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε διάβημα διαμαρτυρίας προς την Τουρκία για την απαγόρευση εισόδου του Τζιτζικώστα στη Σμύρνη.

Νικηταράς ο Νίκος. Τώρα για τουρκοφάγος κομματάκι δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε.

Σύμφωνα πάντως με το Anadolou, ο Ταγίπ ήδη κρέμασε στο μεσιανό κατάρτι της προκυμαίας της Σμύρνης τους τελωνειακούς, που δεν άφησαν τον Τζίτζι να μπει στο σαράι της.

«Η πρωτεύουσα αρχή είναι ότι πρέπει η Ελλάδα και η Τουρκία να συζητήσουν και να επιλύσουν τις διαφορές τους διπλωματικά και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή». Προσέξτε, η δήλωση δεν είναι εκείνης της βρωμοφώκιας από τη Νορβηγία, του Στόλντεμπεργκ, αλλά του Τζώρτζ Τσούνης.

Ναι ντε. Του πρεσβευτή των ΗΠΑ στας Αθήνας. Του θκου μας από τη Ναυπακτία.

Κάτι τέτοια άκουσε και ο γέρος, που τον ρώτησε ο Παπαδάκης για τις τιμές του καλαθιού της νοικοκυράς και πλέον τα αμελέτητα καπαμά είναι viral.

Έτσι και ο Τσούνης. Που έγινε Τσουτσούνης.

Αν περιμένουμε από το Αμέρικα να πάρουν το μέρος μας, θα βγάλει ο ήλιος κέρατα.

Εδώ κοτζάμ Μητσοτάκαρο, που τους μαγείρεψε ντολμαδάκια Μαρίκας, με καπαμά, τον έστειλαν αδιάβαστο.

Γιατί, τι περίμεναν οι σύντροφοι της κυβέρνησης. Και είναι πολλοί πανάθεμά τους. Σκέρτσος, Γεραπετρίτης και ο δικός μας, ο πρώην, αλλά όχι τέως, Μιχάλης. θα το πουν το ποίημα νωρίς.

«Θέλατε κύριε Κούλης μας να μην αγοράσετε σαπιοφρεγάτες από τις USA και να τις πάρετε από τον Μισέλ το Μακρονόπουλο;»

Έ για πότε έγινε ο Μπαϊντένοπουλος, Μπαϊντένογλου, χαμπάρι δεν πήραν στο «Μαξίμου». Ούτε καν ο Δημητριάδης, ο ανιψιός του Κυριάκου.

Βγήκε την Κυριακή και ο Βαγγέλας, ο πρόεδρος του «θρύλου» και τους έστειλε αδιάβαστους.

Τι τους είπε, ωχ μάνα τους. Τέτοια μπινελίκια είχε να ακούσει ο πολιτικός κρατούμενος, μηνών έξι, από τη μάνα του στα Παρίσια, όταν δεν έτρωγε το κρουασάν του το πρωί.

Άσε πάλι με την EVA. Μας έστειλαν εκείνο το μήνυμα, σαν να ακούς τον έξω από εδώ, στο κινητό, λες και πρόκειτο να έρθει ο Νώε με την κιβωτό του στην Ημαθία.

Και δεν είναι αυτό. Πού να ησυχάσουμε μετά να απολαύσουμε τη Ρούλα στο σπίτι με το Mega. Διότι Ρούλα είναι αυτή. Εδώ και πενήντα χρόνια μας διασκεδάζει η γυναίκα. Και δεν φαίνεται ούτε καν παντρεμένη.


Δένδιας
Τσούνης
Γεραπετρίτης - Σκέρτσος
Μητσοτάκης
Μαρινάκης
Κορομηλά

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής