breaking news Νέο

Χρήστος Γιαννούλης από Βέροια: «Μονόδρομος για τον τόπο μία προοδευτική κυβέρνηση»

  • Χρήστος Γιαννούλης από Βέροια: «Μονόδρομος για τον τόπο μία προοδευτική κυβέρνηση»
  • Χρήστος Γιαννούλης από Βέροια: «Μονόδρομος για τον τόπο μία προοδευτική κυβέρνηση»
  • Χρήστος Γιαννούλης από Βέροια: «Μονόδρομος για τον τόπο μία προοδευτική κυβέρνηση»

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, στον πολυχώρο Ελιά της Βέροιας, με ομιλητή τον βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη. Την εκδήλωση πλαισίωσαν ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας Κώστας Καλδάρας και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ και δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού  - Ευόσμου Θοδωρής Μπαλτάς, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο βουλευτής Ημαθίας Αγγελος Τόλκας.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους πολίτες συζητήθηκε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα μείζονα θέματα πολιτικής επικαιρότητας. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσαν τις επιπτώσεις των καταστροφικών πολιτικών που ακολουθεί η κυβέρνηση της ΝΔ για τη χώρα και ιδιαίτερα για τη μεσαία τάξη, με τη συρρίκνωση του εισοδήματος που οδηγεί η ανεξέλεγκτη ακρίβεια και οι επερχόμενες εκλογές.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Χρήστος Γιαννούλης: «Επιλογή της ΝΔ είναι να πάμε σε εκλογές μέσα σε ένα τοξικό κλίμα. Όχι γιατί η αντιπολίτευση είναι τοξική, την τοξικότητα δεν την παράγει το θύμα αλλά ο θύτης. Όσοι βρίσκονται απέναντι από το σύστημα Μητσοτάκη είναι τα θύματα των ενεργειών, των παραλείψεων ή των δράσεων μιας επικίνδυσης κυβέρνησης.  Η επόμενη κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, θα είναι μία κυβέρνηση ελπίδας και προοπτικής για τον τόπο, ικανή να αναμετρηθεί με τις προκλήσεις, ικανή να δώσει όραμα στη νέα γενιά».  Και κατέληξε με βεβαιότητα πως: «Όσο ομιλητήριο και αν χυθεί τους επόμενους μήνες από την πλευρά της Ν.Δ., η ανάληψη της ευθύνης της χώρας από μια προοδευτική κυβέρνηση, είναι ένας μονόδρομος δημιουργικής αγωνίας και ανησυχίας να αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας και το περιεχόμενο των ονείρων, των πολιτικών σκέψεων, των πολιτικών προβληματισμών, σε μια πολιτική διαδικασία που θα μπορούσε να έχει έναν τίτλο: Διεκδικούμε τη ζωή μας πίσω και διεκδικούμε τη ζωή των επόμενων γενιών και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε».

Στο χαιρετισμό του ο Άγγελος Τόλκας τόνισε πως: «Στις καθημερινές συναντήσεις μας με τους συμπολίτες μας, στις πορείες και τις απεργίες, στις κομματικές εκδηλώσεις αποδεικνύεται η μεγάλη απαξίωση της σημερινής κυβέρνησης και ότι οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι για πολιτική αλλαγή.»

Τέλος τόνισαν ότι η μόνη διέξοδος από τις πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ, που επιλέγει να βυθίσει την κοινωνία στην ακρίβεια και την ανέχεια, είναι η αλλαγή εξουσίας και διακυβέρνησης της χώρας.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις που απηύθυνε το κοινό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής