breaking news Νέο

Ασταμάτητα τα κορίτσια του Φιλίππου - Νίκησαν εντός έδρας και το Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 24-19

  • Ασταμάτητα τα κορίτσια του Φιλίππου - Νίκησαν εντός έδρας και το Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 24-19
  • Ασταμάτητα τα κορίτσια του Φιλίππου - Νίκησαν εντός έδρας και το Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 24-19

Χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, τα κορίτσια του Φίλιππου Βέροιας επικράτησαν εντός έδρας του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 24-19, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 κατηγορίας γυναικών. Μετά την πρόκριση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου και παρά τις σημαντικές απουσίες των Ανθίτση, Νούσια και Καλμουκίδου, οι παίκτριες του Γιώργου Τσικίνα επέβαλαν από νωρίς το ρυθμό τους στο ματς και έφτασαν σε μια άνετη νίκη. Οι «ερυθρόλευκες» από τα πρώτα λεπτά πήραν το προβάδισμα και προηγήθηκαν με 4-2 στο 10' και 7-3 στο 15'. Με εξαιρετική άμυνα εγκλώβισαν επιθετικά τις φιλοξενούμενες, με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με 7 τέρματα μπροστά (14-7). Στην επανάληψη η ομάδα των Γιαννιτσών προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι και μείωσε σε 15-11 στο 40'. Οι γηπεδούχες όμως δεν έδωσαν περαιτέρω δικαιώματα και γρήγορα ανέβασαν και πάλι το δείκτη της διαφοράς, 21-14 στο 50'. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και τα κορίτσια του Φιλίππου έφτασαν στη δίκαιη νίκη με τελικό σκορ 24-19, κοιτώντας πλέον την αναμέτρηση με το Καματερό στην Αθήνα το ερχόμενο Σάββατο. Άσχημα τα νέα για την πίβοτ του Φιλίππου Χριστίνα Ανθίτση, που υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στο Πανόραμα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σε επιτυχημένη εγχείρηση στο γόνατο υποβλήθηκε η Φωτεινή Νούσια για την αποκατάσταση του τραυματισμού του πρόσθιου χιαστού της.

Με 8 ομάδες θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, καθώς ο Φιλώτας Φλώρινας αποχώρησε.

 

Πεντάλεπτα: 2-1, 4-2, 7-3, 10-4, 12-7, 14-7, 15-9, 15-11, 18-13, 21-14, 22-17, 24-19

Διαιτητές: Λινάρδος-Μαυρίδης

Δίλεπτες: 6-8, Πέναλτι: 7/7-0/1

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τσικίνας): Νάκο 2, Κατσικαρώνη, Εμμανουηλίδου 5, Ντόβα, Παπαδοπούλου 1, Καραχαρίση 4, Θεοδοσοπούλου Β., Σπυριδοπούλου 2, Μπατζαρακούδη 9, Γεωργιάδου 1, Θεοδοσοπούλου Σ., Νοχουσίδου, Πιτούλια.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Ταρινίδης): Παρασκευαΐδου, Τροχίδου Χ. 4, Πλιόγκα, Παντζαρτζή, Πυριτίδου, Ντιμτσούδη 5, Ξηρίδου 2, Τρελοπούλου, Αναστασίου 3, Παύλου, Λαζαρίδου 2, Τροχίδου Ε. 3, Παπαδοπούλου, Σπυρίδου, Χατζησαββίδου, Μαυροπούλου.

 

- Δήλωσε για τον αγώνα ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας Γιώργος Τσικίνας :

«Ξεκινήσαμε μουδιασμένα το παιχνίδι. Μετά όμως καταφέραμε και βρήκαμε ρυθμό παίρνοντας μια διαφορά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος στην αρχή αποσυντονιστήκαμε λίγο με τις δίλεπτες που δεχθήκαμε, αλλά μετά κρατήσαμε τη διαφορά. Πήραμε μια σημαντική νίκη που την θέλαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια  και να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στις τραυματίες μας».

 

- Το Πανόραμα της 8ης αγωνιστικής:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανόραμα-Νέα Ιωνία 17-40

Φιλώτας Φλώρινας-ΠΑΟΚ 0-10 (α.α.)

Αναγέννηση Άρτας-Καματερό 19-24

Φίλιππος Βέροιας-Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 24-19

Ρεπό: Άρης Θεσσαλονίκης

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΠΑΟΚ 14
  2. Νέα Ιωνία 12
  3. Αναγέννηση Άρτας 10
  4. Καματερό 10
  5. Φίλιππος Βέροιας 8
  6. Πανόραμα 5
  7. Άρης Θεσσαλονίκης 3
  8. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 2
  9. Φιλώτας Φλώρινας 0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9η)

Σάββατο 27/01

Νέα Ιωνία-Φιλώτας Φλώρινας

ΠΑΟΚ-Αναγέννηση Άρτας

Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών-Άρης Θεσσαλονίκης

Καματερό-Φίλιππος Βέροιας

Ρεπό: Πανόραμα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής