breaking news Νέο

Super League 2 : Εβγαλε αντίδραση η ΒΕΡΟΙΑ

  • Super League 2 : Εβγαλε αντίδραση η ΒΕΡΟΙΑ
  • Super League 2 : Εβγαλε αντίδραση η ΒΕΡΟΙΑ
  • Super League 2 : Εβγαλε αντίδραση η ΒΕΡΟΙΑ

Μπορεί να μην κατάφερε να γευθεί την χαρά της νίκης για πέμπτο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ (τέσσερα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο με την Καλλιθέα), όμως τουλάχιστον έβγαλε αντίδραση μετά το σοκ της ήττας της περασμένης αγωνιστικής από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Το εκτός έδρας ισόπαλο 1-1 με τον Θεσπρωτό, για όσους έχουν αποδεχθεί την νέα κατάσταση πραγμάτων που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα, όταν μάλιστα συνοδεύεται από καλή, επαναλαμβάνουμε, για τα σημερινά δεδομένα εμφάνιση.

Η ΒΕΡΟΙΑ και στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, όπως είχε συμβεί και στο προηγούμενο, με τον Απόλλωνα Λάρισας, σαν εικόνα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της. Δεν κατάφερε όμως να μετουσιώσει σε γκολ την ανωτερότητά της. Η διαφορά μεταξύ των δύο αγώνων είναι ότι την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα, απέφυγε τα χειρότερα, που είχε υποστεί στην έδρα της μια εβδομάδα νωρίτερα. Παρότι και πάλι, κόντρα στην ροή του παιχνδιιού, που έλεγχε, βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ομως κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ένα αποτέλεσμα που διατηρήθηκε αυτή τη φορά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού δίχως όμως να μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Οι πιο επικίνδυνες φάσεις στα πρώτα 30 λεπτά προέρχονταν από στημένες μπαλιές και κυρίως από εκτελέσεις κόρνερ, όπως αυτή στο 7ο λεπτό με τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού να αποκρούει την κεφαλιά του Ιωάννου, που ξεκίνησε στην θέση του σέντερ φορ σε νέο κόρνερ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα δημιουργήθηκε στο 38' και ήταν για λογαριασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ. Υστερα από σύγχυση στα καρέ του Θεσπρωτού η μπάλα κατέληξε στον Φασίδη που έκανε το σουτ για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο βεροιώτης τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας Τσιμόπουλος.

Και τρία λεπτά αργότερα, στο 41' λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Η ΒΕΡΟΙΑ που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της και είχε χάσει την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα στο 41' και σε μια αντεπίθεση του Θεσπρωτού βρέθηκε να χάνει με 1-0.

Ο Μπουτίγια, συγκεκριμένα έγινε αποδέκτης μιας γρήγορης αντεπίθεσης της ομάδας του, μπήκε στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στον Κωνσταντίνου από κοντά, που δεν δυσκολεύτηκε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ μπήκε και πάλι καλύτερα στο παιχνίδι, όμως δυσκολεύονταν να βρει ελεύθερο χώρο στην κλειστή αμυντική διάταξη του αντιπάλου της, που πλέον είχε έναν λόγο παραπάνω να παίξει πίσω από την μπάλα.

Στο 64' και ύστερα από έντονη πίεση η ΒΕΡΟΙΑ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μπουκουβάλας από δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Φασίδης που μπήκε δυνατά στη φάση με κεφαλιά νίκησε τον Τσιμόπουλο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, στη συνέχεια κυνήγησαν ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε την νίκη και στα επόμενα επτά λεπτά έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα και να κάνουν την πλήρη ανατροπή.

Αρχικά ο Στίκας με κεφαλιά από καλη θέση με την μπάλα όμως να καταλήγει στην αγκαλιά του Τσιμόπουλου, που δεν δυσκολεύτηκε να την μπλοκάρει και λίγο αργότερα στο 71' μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπουκουβάλα, ο οποίος δέχθηκε την πάσα πάρε – βάλε – με το κεφάλι του Μπούζα και φάτσα με τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού έκανε το σουτ που έδιωξε πάνω στην γραμμή του τέρματος της ομάδας ο Μαρτίνεζ.

Στο τελευταίο 15λεπτο ο Θεσπρωτός προσπάθησε να αντιδράσει, δημιούργησε δύο επικίνδυνες φάσεις, την πρώτη στο 80' με τον Μπονίγια που σκόραρε, αλλά από θέση οφσάιντ και τη δεύτερη στο 90' με δυνατό σουτ του Μίγγου, δίχως όμως και αυτός να καταφέρει να σκοράρει, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Γιούργα από την ΕΠΣ Κέρκυρας (Κακαφώνης – Νάστος), βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Τσιμόπουλος, Σεμερτζάκης (60' Μαρνίνεζ), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, Πέρεζι (87' Πανταζέλος), Μπίκας, Αδαμάμης, (73' Ρούσης), Κωνσταντίνου (87' Δρίτσας), Μπονίγια.

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (88' Περδίκης), Ορφανίδης (75' Κατσούκης), Μπελεβώνης, Φασίδης, Ιωάννου, Μπουκουβάλας.


Θεσπρωτός-ΒΕΡΟΙΑ
Θεσπρωτός-ΒΕΡΟΙΑ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής