breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 17 Δεκεμβρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 17 Δεκεμβρίου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη συνέχεια θα παραστεί στην εκδήλωση για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Ραψωμανίκη.

 

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ναούσης θα παραστεί και θα χαιρετίσει τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως μας για τη λήξη του επετειακού έτους των 200 ετών από το Ολοκαύτωμα της Ναούσης. Στο τέλος θα τιμήσει το Δήμο της Ηρωικής πόλεως. 

 

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Γεωργίου και Σπυρίδωνος στην Κουλούρα Ημαθίας.

 

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. θα ομιλήσει στη Σύναξη Γονέων και Ζευγαριών στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων.

 

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».

 

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος»  και θα αναπτύξει το θέμα «Μακάριοι οἱ δεδιωγμένοι ἕνεκεν δικαιοσύνης, ὅτι αὐτῶν ἐστιν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου θα παραστεί και θα χαιρετίσει τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά των κατηχητικών τμημάτων της Ιεράς Μητροπόλεως μας στις 11:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» στη Βέροια και στις 5:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα.  

 

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Διονυσίου, Επισκόπου Αιγίνης, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής