breaking news Νέο

Φωνές παιδιών και αγγέλων ενώθηκαν στη Βέροια. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας

Φωνές παιδιών και αγγέλων ενώθηκαν στη Βέροια. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας

Το πρωί του Σαββάτου, 17ης Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα «Ανδρόνικος» του Ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων των ενοριών της Αποστολικής Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. 

 

Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που διοργάνωσε το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως μας, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ολιγόλεπτο βίντεο για την ιστορία των Καλάντων, να μετέχουν στο διαδραστικό παιχνίδι που ακολούθησε από τις δραστήριες κατηχήτριες κ. Ευθυμία Χατζηκυριακίδου και κ. Σωτηρία Χαλδαιοπούλου και να λάβουν χριστουγεννιάτικα δώρα και κεράσματα από τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας.  

 

Στο τέλος της εκδήλωσης το πλήθος των παιδιών που προσήλθαν από διάφορες ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως μας έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Ποιμενάρχης μας, μεταφέροντας σαν τους Αγγέλους το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου.

 

Την εκδήλωση επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής