breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Στο Γ. Καμάρας σήμερα με τον ΠΑΟ Β'

ΒΕΡΟΙΑ: Στο Γ. Καμάρας σήμερα με τον ΠΑΟ Β'

Τελευταίο επίσημο παιχνίδι για το 2022 σήμερα Πέμπτη, με τη ΒΕΡΟΙΑ να αντιμετωπίζει στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταλήματος της Super League 2 την Β' ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα, στο Γεώργιος Καμάρας και θα ξεκινήσει στις 2.45 το απόγευμα.

Η ΒΕΡΟΙΑ που γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα την περασμένη Δευτέρα από τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού, χρειάζεται βαθμούς και πρέπει κάτι να πάρει από τον σημερινό αντίπαλό της, την Β' ομάδα του Παναθηναϊκού, αν θέλει να μην βρεθεί από νωρίς σε δυσχερή βαθμολογική θέση. Εξάλλου στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα παραμένει αήττητη (τρεις ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ 1-1).

Από την άλλη ο σημερινός αντίπαλός της Παναθηναϊκός Β' στην έδρα του έχει δώσει επίσης τρεις αγώνες από τους οποίους απέσπασε μια νίκη 5-2 με τον Απόλλων Λάρισας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μια ισοπαλία (1-1 με την Αριδαία) και έχασε με 0-1 από τον Πανσερραϊκό.

Η γηπεδούχος ομάδα του Παναθηναϊκού Β' σε 6 αγώνες έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς με συντελεστή τερμάτων 12 υπέρ και 9 κατά, ενώ η ΒΕΡΟΙΑ σε επτά παιχνίδια έχει 7 βαθμούς και τέρματα 7-9.

 

«ΣΦΥΡΙΖΕΙ» Ο ΚΡΑΣΑΓΑΚΗΣ

Τον σημερινό αγώνα ΠΑΟ Β' – ΒΕΡΟΙΑΣ ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Κρασαγάκης από την ΕΠΣ Ηρακλείου, με βοηθούς τον Σγουράκη από τον Πειραιά και τον Ισακοβίδη από τη Λακωνία.

Το πλήρες σημερινό πρόγραμμα της SL2.

Πέμπτη 22/12/2022 ώρα 2.45 μ.μ.

Παναθηναϊκός Β' – ΒΕΡΟΙΑ

Αριδαία – Καρδίτσα

Ηρακλής – Απόλλων Π.

Νίκη Βόλου- ΠΑΟΚ Β'

Θεσπρωτός – Διαγόρας

Απόλλων Λ. - Ηρακλής Λ.

Πανσερραϊκός – Λάρισα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής