breaking news Νέο

Τεράστιο διπλό της ΒΕΡΟΙΑΣ

Τεράστιο διπλό της ΒΕΡΟΙΑΣ

Τεράστιο διπλό πήρε χθες το απόγευμα η ΒΕΡΟΙΑ, κερδίζοντας στο γήπεδο της Ριζούπολης τον Παναθηναϊκο με 1-2.

Η "Βασίλισσα" παρότι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το παιχνιδι και βρέθηκε από νωρίς στο σκορ, βελτίωσε στη συνέχεια την εικονα της και με δυο τέρματα που πέτυχε στο δεύτερο  ημίχρονο ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα ξεφεύγοντας παράλληλα απο την ζώνη του  υποβιβασμού.

Ο Παναθηναϊκός όπως ήδη αναφέραμε μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε κατάφερε να προηγηθει στο σκορ με τον Σαρδέλη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Παπαδόπουλου άλλαξε την μπάλα με τον Ταβάρες, επιχείρησε να βγάλει την παράλληλη συρτή σέντρα με την μπάλα να βρισκει το πόδι του Μαραγκού, να αλλάζει πορεία να ξεγελάει τον Παπαδόπουλο και να καταληγει στο βάθος της εστίας του.

Η ΒΕΡΟΙΑ αντέδρασε πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη η πίεση της ΒΕΡΟΙΑΣ έγινε πιο έντονη και στο 54' εφερε το παιχνι΄δι στα ίσα. Ο Φασίδης συγκεκριμενα βρήκε τον Μπελεβώνη μέσα στην περιοχή των "πρασινων" και αυτός με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 1-1.

Και μετά το 1-1 η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να πιέζει, αναζητώντας ένα δεύτερο τέρμα που θα της έδινε την νίκη και τους τρεις βαθμούς και το βρήκε στο 67' από τον Μασούρα που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι τρία λεπτά νωρίτερα με άψογο πλασέ.

Στο διάστημα που έμενε μεχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή η ΒΕΡΟΙΑ δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, ενω στις καθυστερήσεις άγγιξε και ένα τρίτο τέρμα  με τον Ντουμάνη, το δυνατό σουτ του οποίου ύστερα από πάσα του Μπουκουβάλα "έγλυψε" το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού και κατέληξε αουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κρασαγάνης από την ΕΠΣ Ηρακλείου με βοηθούς τον Σγουράκη από τον Πειραιά και τον Ισακοβίδη από την Λακωνία.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Σ. Αντωνίου): Χριστογεώργος, Σερπέζης, Ανδρικόπουλος (74' Καραμπάς), Φουρτάδο (62' Μαρτίνης), Αντωνίου, Προδρομίτης, Ταβάρες (52' Κρυπαράκος), Σαρδέλης, Καρβούνης, Τερεζίου (74' Βολάκης), Μπιλάλ (62' Αλμπάνης).

ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπλέτσας, Στίκας, Μαραγκός, Περδίκης (63' Μασούρας), Ορφανίδης (63' Μουχάλης), Φασίδης (80' Ιωάννου), Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης (87' Κατσούκης), Μπουόλι (87' Ισαακίδης).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα

(ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ)

Παναθηναϊκός Β - ΒΕΡΟΙΑ   1-2

Αριδαία - Καρδίτσα  1-0

Θεσπρωτός - Διαγόρας        1-4

Απόλλων Λ. - Ηρακλής Λ.     0-2

Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β           2-0

Πανσερραϊκός - Λάρισα       2-1

Ηρακλής - Απόλλων Πόντου      2-0

Ρεπό: Μακεδονικός


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής