breaking news Νέο

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας : Επιστολή προς Εφημερίδα Ημερησία Ημαθίας

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας : Επιστολή προς Εφημερίδα Ημερησία Ημαθίας

Αγαπητέ κ. Διευθυντά και συντάκτες.

Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της έγκριτης εφημερίδας σας αναφέρετε ότι : “Ομόφωνη ήταν η στήριξη της «νομαρχιακής» του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητα του Θεόφιλου Κορωνά για τη διεκδίκηση του δήμου Βέροιας”.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας δεν μπορεί να “στηρίξει” καμία υποψηφιότητα. Αυτό είναι ζήτημα και απόφαση όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας  και της Κ.Ε του Κόμματος και θα εξαρτηθεί από τις Θέσεις και το πλαίσιο Αρχών που θα προβάλουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και οι Δημοτικές Παρατάξεις στους πολίτες του Δήμου Βέροιας.

Συμπορευόμαστε με την κοινωνία, συμμετέχουμε και αγωνιζόμαστε μαζί με τους δημότες για να δώσουμε τέλος στα τεράστια προβλήματα του Νομού μας και των αντίστοιχων Δήμων του.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί μείζον θέμα και προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αφού επηρεάζει άμεσα και αποφασιστικά τη ζωή όλων μας. Γι’ αυτό και από τη μεριά μας στη βάση Αρχών και των Θέσεων, θα στηρίξουμε δημοκρατικά, μαζικά και αγωνιστικά μαζί με τους δημότες, προοδευτικούς υποψήφιους με όραμα, εντιμότητα και διάθεση για δουλειά, όπως πράξαμε μέχρι σήμερα.

Τότε θα καλέσουμε ξεκάθαρα και την τοπική κοινωνία να ενώσουμε δημοκρατικά τις δυνάμεις μας και να συμπορευτούμε για να φέρουμε στους Δήμους της Ημαθίας την Δικαιοσύνη, την Ανάπτυξη, την Ελπίδα για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον, με σεβασμό στην αυτοδιάθεση, την ανεξαρτησία και την συλλογική άποψη των δημοτών.

 

Με εκτίμηση

Το Γραφείο Τύπου

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής