breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Ποδαρικό με το δεξί

ΒΕΡΟΙΑ: Ποδαρικό με το δεξί

Τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης υποδεχεται σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας η ΒΕΡΟΙΑ, στο τελευταίο παιχνιδι της 9ης αγωνιστικής του βορείου ομιλου και το πρώτο για το 2023.

Ενας αντίπαλος από αυτούς που πρέπει να κερδίσει στην έδρα της μια ομάδα με τους φετινους στόχους της ΒΕΡΟΙΑΣ, αν θέλει να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στο φιναλε του πρωταθλήματος.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο σημερινός αντίπαλος είναι ευκαταφρόνητος και ακομη ότι το εργο των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ θα είναι εύκολο. Ο Μακεδονικός Θεσσαλονίκης στα επτά παιχνίδια που έχει δωσει μέχρι σήμερα για το πρωτάθλημα παρότι νεοφώτιστος στην κατηγορία εχει υποστεί μόλις δυο ήττες, από τον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής με 1-0 και τον Πανσερραϊκό επίσης εκτός έδρας με 2-0, και έχει δεχθεί μόλις 4 τέρματα.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν σκοράρει και τόσο συχνά αφού εχει πετύχει μόλις 7 γκολ σε ισάριθμους αγώνες που έδωσε για το πρωτάθλημα από τα οποία κανενα στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει (Απόλλων Λάρισας - Μακεδονικός 1-0, Αριδαία - Μακεδονικός 0-0, Πανσερραϊκός - Μακεδονικός 2-0).

Ολα λοιπόν δειχνουν ότι το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο της πολης θα είναι κλειστό και θα κριθεί στο γκολ).

Αγωνιστικά ο νεος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Βελιτζέλος δεν θα έχει στην διάθεσή του για έναν ακόμη αγώνα τον Παπαχρίστο που παραμένει εκτος προπονήσεων λόγω του γνωστού προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει και τον οποίο δεν έχει ξεπεράσει.

Βαθμολογικά η ΒΕΡΟΙΑ με 10 βαθμούς σε 8 παιχνίδια βρίσκεται στην 9η θέση ενω ο σημερινός αντίπαλος της Μακεδονικός με έναν αγώνα λιγοτερο (έκανε το ρεπό του) μοιράζεται την 7η θέση με τον Ηρακλη έχοντας από 11 βαθμούς.

 

"ΣΦΥΡΙΖΕΙ" Ο ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ

Το σημερινό παιχνίδι ΒΕΡΟΙΑΣ - Μακεδονικού που θα ξεκινήσει στις 3.15μ.μ. θα μεταδοθει από την ΕΡΤ3 ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Κακουλίδης από την ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζιότζιο και Καραγιάννη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής