breaking news Νέο

Τρεχαλατζής για την εστίαση, αλλά και αισθηματίας για τον Άρη!

Τρεχαλατζής για την εστίαση, αλλά και αισθηματίας για τον Άρη!

Κυρίαρχα στέκονται σε καθημερινή βάση και επίπεδο απασχόλησης τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εστίαση για τον Κώστα Σαμανίδη, πρόεδρο του Σωματείου Κέντρων Διασκέδασης, Καφετεριων και ψυχαγωγίας Βέροιας (ΣΙΚΚΕΔ).

Ο ίδιος, όμως, πάντα με σοβαρότητα, σύνεση, ψυχραιμία και ρεαλισμό προσπαθεί να έχει τις καλύτερες λύσεις γι' αυτά, σε μια περίοδο όπου η οικονομική ανέχεια του κόσμου και η ακρίβεια δοκιμάζουν τις αντοχές της ελληνικής κοινωνίας.

Βέβαια, για τον... μονίμως μ' ένα χαμόγελο στα χείλη και ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία της Βέροιας κι όχι μόνο πρόεδρο του ΣΙΚΚΕΔ, υπάρχουν και στιγμές που χαίρεται και τις απολαμβάνει στον απόλυτο βαθμό

'Οπως πρόσφατα, που σε μια περιήγηση του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας έγινε δέκτης μιας φανέλας του  Άρη από συμπολίτη του, καθ' οτι ο Κώστας Σαμανίδης είναι γνωστός για την συλλογική προτίμηση του στον "κιτρινόμαυρο" σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Η χαρά του τελευταίου γι' αυτό το απρόσμενο δώρο που δέχθηκε δεν κρυβόταν, έχοντας δίπλα του και τον καλό του φίλο Τάκη Παπατζίκο, που, πέρα από την ξεχωριστή αγάπη και στήριξη του στην "Βασίλισσα του Βορρά", διάκειται με θερμά αισθήματα για τον Παναθηναϊκό του κουμπάρου του Αντώνη Αντωνιάδη!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής