breaking news Νέο

Β κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Καβάσιλα και Ζερβοχώρι στην κορυφή

Β κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Καβάσιλα και Ζερβοχώρι στην κορυφή

Η ΑΕ Καβασίλων πήρε το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο την Καψόχωρα την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 και "έπιασε" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα το Ζερβοχώρι που έκανε το ρεπό του.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του ντέρμπι της αγωνιστικής της Β' κατηγορίας πέτυχε στην εκπνοή (44') του πρώτου ημιχρόνου ο Ε. Κίτσας. Ετσι και μετά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής Καβάσιλα και Ζερβοχώρι ισοβαθμούν στην 1η θέση έχοντας από 23 βαθμους σε 9 αγώνες (έκαναν και οι δυο το ρεπό τους).

Στην τρίτη θέση με 18 βαθμούς σε 10 αγώνες βρίσκεται η Πατρίδα που νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό Ραχιάς με 0-1 (το γκολ στο 11' ο Κούβαρος).

Στην τέταρτη θέση με 17 βαθμούς ισοβαθμούν ο Ολυμπιακός Νάουσας που νικησε επίσης εκτος έδρας 1-2 την Αγία Βαρβάρα και ο Κεραυνός Επισκοπής που επιβλήθηκε στο γήπεδο του με καθαρό σκορ (3-0) την ΑΕ Ποντίων.

Ακολουθούν η Καψόχωρ, η Αγία Βαρβάρα και η Ραχιά που έχουν από 12 βαθμούς η Βεργίνα που στην έδρα της νικησε 1-0 την Λυκογιάννη με 10, ο Αχιλλεας Νάουσας που αναδείχθηκε ισόπαλος (3-3) με τον Αχθο Αρούρη 9, έξι έχουν οι Πόντιοι, πέντε η Λυκογιάννη και στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς βρίσκεται ο Αχθος Αρούρης 4.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επισκοπή - ΑΕ Ποντίων    3-0

Αγ. Βαρβάρα - Ολυμπιακός Ν.    1-2

Καψόχωρα - Καβάσιλα       0-1

Βεργίνα - Λυκογιάννη         1-0

Αχθος Αρούρης - Αχιλλέας Ν.     3-3

Ραχιά - Πατρίδα          0-1

Ρεπό: Ζερβοχώρι


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής