breaking news Νέο

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αναλλοίωτη η κορυφή

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αναλλοίωτη η κορυφή

Η αναγεννημένη  Νάουσα έβαλε δύσκολα στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που τελικά κατάφερε να κάμψη την αντίσταση της αντιπάλου του στο 70' και να πάρει την νίκη που τον διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την στιγμή που ο μεγάλος φετινός ανταγωνιστής του στην διεκδίκηση του τίτλου έκανε περίπατο στο γήπεδό του κερδίζοντας την Αλεξάνδρεια στην οποία είχε σκοντάψει στον α' γύρο με 6-1.

Επιστροφή στις νικες μετά τις δυο ισοπαλίες για το Μακροχώρι που δεν δυσκολεύθηκε με αντίπαλο την Β' ομάδα της Βέροιας την οποία κέρδισε με 4-1.

Με τρια γκολ όλα στο δεύτερο μέρος ο Κοπανός κέρδισε το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τα Λευκάδια και παρέμεινε στην 4αδα των πλεϊ οφ, ακολουθούμενος από την Μελίκη που πέρασε με νίκη από τον Αγιο Γεώργιο.

Συνολικά στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας σημειώθηκαν 20 τέρματα 14 για λογαριασμό των γηπεδούχων και 6 των φιλοξενουμένων ενω στην πρώτη θέση των σκορερ παρέμειναν ο Σαρκατζής του Αγίου Γεωργίου και  ο Βασιλείου του Μακροχωρίου με τον δεύτερο να μην αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια καθώς ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Καλαμαριά για λογαριασμό του Απόλλωνα Πόντου.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΝΑΟΥΣΑ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1-2: Παρολίγο έκπληξη στο ΔΑΚ της Νάουσας και στον αγώνα του ΦΑΣ με τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τον αέρα της καλύτερης ομάδας δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφεραν να αξιοποιησουν, είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Νιογκάνα στο 35', χαμένο πέναλτι στη συνέχεια (το εκτελεσε ο Αργυρόπουλος και απέκρουσε ο Σάκκος) όμως στο σκορ προηγήθηκε η Νάουσα στο 46' με τον Βασιλειάδη. Η Αγία Μαρίνα ισοφάρισε στο 57' με τον Μπουλάρι και στο 68' έκανε την πλήρη ανατροπή με γκολ του Νιογκάνα.

Στα τελευταία λεπτά ήταν η σειρά της Νάουσας να πιέσει δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης που έψαχνε.

Τον αγωνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Σαμαράς - Καλλινιώτης0.

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 6-1: Εύκολη η επικράτηση των Τρικάλων επι της Αλεξάνδρειας με 6-1 στο γειτονικό ντέρμπι. Η γηπεδούχος ομάδα οπως φανερώνει και το μεγεθος της νίκης ήταν καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα πετυχαίνοντας τρια γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο πρωτο με τους Καμπούρη (16'), Μαρμαρίδη (25' και 31') και στο δεύτερο με τους Τσιρίδη (49'), Κίτσα Γ. (63'), Λαμπρόπουλο (82'). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 90' με τον Ριζόπουλο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσέτιλας (Δρουδάκης - Στεργιόπουλος).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΒΕΡΟΙΑ Β' 4-1: Με τον Χασιώτη να παίρνει την σκυτάλη από τον Βασιλείου που απουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια πετυχαίνοντας τρια τέρματα το Μακροχώρι επέστρεψε στις νικες κερδίζοντας στο γήπεδο του την Β' ομάδα της Βέροιας με 4-1.

Το σκορ άνοιξε ο Νεστορόπουλος στο 31' και στο 43' ο Χασιώτης έκανε το 2-0. Στο 66' ο Καλφούζος μείωσε σε 2-1, ομως ο Χασιώτης που δεν είχε πει την τελευταία του λεξη με δυο ακόμη τέρματα στο 70' και στο 76' διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Μητρόπουλος - Ζουρνατζίδης).

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ 3-0: Με τρια τέρματα που πέτυχε μέσα σε 20 λεπτά από το 60' μέχρι το 80' ο ΓΑΣ Κοπανού νίκησε στο γειτονικό ντέρμπι τα Λευκάδια και παρέμεινε σε απόσταση βολης από το Μακροχώρι. Το σκορ άνοιξε στο 60' ο Λογγινίδης και στο 66' ο Αντωνίου έκανε το 2-0, για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 στο 80' ο Τζιβάρας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Βαλκάνος - Μπέκας).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΕΛΙΚΗ 0-2: Με τον Κίτσα Γ. να αποχαιρετά την ομάδα του με τον καλύτερο τρόπο πετυχαίνοντας και τα δυο τέρματα του (μετακομίζει στην Αγία Μαρίνα) ο Φίλιππος Μελίκης κέρδισε 2-0 εκτός έδρας τον Αγιο Γεώργιο και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στο πλεϊ οφ.

Το σκορ άνοιξε στο 77' με μακρινό σουτ οπως αναφέραμε ο Κίτσας Γ. και στις καθυστερήσεις με τον ίδιο τρόπο ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκανε το 0-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Χαλατζιούκας - Γκόγκος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής