breaking news Νέο

Θωρακίζεται αμυντικά η ΒΕΡΟΙΑ

  • Θωρακίζεται αμυντικά η ΒΕΡΟΙΑ
  • Θωρακίζεται αμυντικά η ΒΕΡΟΙΑ

Δύο ακόμη μεταγραφές, μετά την απόκτηση του Κολλαρά, του Ελευθεριάδη και του Γιακούδη, που προστέθηκαν στο ρόστερ της με το καλημέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ήδη έχουν κάνει πρεμιέρα με τη φανέλα της, πραγματοποίησε η ΒΕΡΟΙΑ ενισχύοντας την αμυντική της γραμμή, που έτσι κι αλλιώς χρειάζονταν βοήθεια μετά την αποχώρηση του Στέλιου Μαραγκού.

Πρόκειται για τον 20χρονο (γεννήθηκε στις 23 Μαϊου του 2003) Γιάννη Μανωλιούδη και τον 28χρονο (γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1994) Στέλιο Καψάλη.

Ο πρώτος, ο Γιάννης Μανωλιούδης, προέρχεται από τον ΠΑΟΚ, στις Ακαδημίες του οποίου, επαναλαμβάνουμε, εκπαιδεύτηκε για επτά χρόνια και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα υποδομών. Με την Κ-17 και με την Κ-19. Την περσινή περίοδο (2020-2021) με την δημιουργία των Β' ομάδων προωθήθηκε στον ΠΑΟΚ Β', που όπως είναι γνωστό συμμετέχει στο πρωτάθλημα της SL2, με τον οποίο κατέγραψε 13 συμμετοχές. Στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την ΒΕΡΟΙΑ της περσινής περιόδου αποτέλεσε δίδυμο στον άξονα της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ με τον Κώστα Κουλιεράκη, που από την αρχή της φετινής περιόδου αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος της πρώτης ομάδας.

Ο Μανωλιούδης υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ηλικία 17 ετών και αποτελούσε έναν από τους πιο ελπιδοφόρους νεαρούς παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά ένα άτυχο περιστατικό έβαλε – προσωρινά θέλουμε και πιστεύουμε – φρένο στην ομαλή εξέλιξή του.

Συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβριο και ενώ βρίσκονταν με έναν φίλο και συνομήλικό του στην παραλία της Θεσσαλονίκης (στο ύψος της πύλης του λιμανιού), δίχως να έχει προηγηθεί κάτι, τελείως απρόκλητα, δέχθηκε επίθεση από παρέα 5-6 νεαρών, τραυματίστηκε στο μάτι και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό, ενώ ο φίλος του, ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είχε δαγκώματα στο αυτί.

Όπως προέκυπτε από τα ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου, ως δράστες συνελήφθησαν δύο νεαροί ηλικίας 21 και 22 ετών, που οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό ενεπλάκησαν και δύο ακόμη νεαρά άτομα που δεν είχαν συλληφθεί.

Το περιστατικό έγινε αιτία ο Μανωλιούδης να χάσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας, δεδομένο ότι δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα και φυσικά την θέση του στην Β' ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που όσο αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ έδειχνε μια ζηλευτή ωριμότητα είναι και φοιτητής στο τμήμα της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στις Σέρρες.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

Ο Στέλιος Καψάλης είναι 28 ετών (γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1994) και κατάγεται από τις Σέρρες. Αγωνίζεται επίσης στο κέντρο της άμυνας και είναι παλιός γνώριμος της ΒΕΡΟΙΑΣ, αφού έχει φορέσει την φανέλα της και την καταστρεπτική περίοδο 2017-2018. Τελευταία ομάδα του 28χρονου ποδοσφαιριστή ήταν ο Ηρακλής Λάρισας, με τον οποίο έχει αγωνιστεί την φετινή χρονιά σε 10 αγώνες. Εκτός από την ΒΕΡΟΙΑ και τον Ηρακλή Λάρισας, ο Καψάλης έχει αγωνιστεί στη Ρόδο, την Δόξα Δράμας και την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του τον Πανσερραϊκό.


Στέλιος Καψάλης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής