breaking news Νέο

BEΡΟΙΑ: Έχασε τον αγώνα και τον Φασίδη

  • BEΡΟΙΑ: Έχασε τον αγώνα και τον Φασίδη
  • BEΡΟΙΑ: Έχασε τον αγώνα και τον Φασίδη
  • BEΡΟΙΑ: Έχασε τον αγώνα και τον Φασίδη

Γκαντέμικη αποδείχθηκε για τη ΒΕΡΟΙΑ η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 , αφού εκτός από την ήττα με 1-0 που γνώρισε στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας από την Αναγέννηση, έχασε και δύο πολύτιμα στελέχη της. Τον Βασίλη Φασίδη που τραυματίστηκε στο 20ο λεπτό σοβαρά και θα απουσιάζει για μεγάλο χρονικό διάστημα και τον νεοαποκτηθέντα Κολλαρά, που στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία, με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, η γηπεδούχος ομάδα της Καρδίτσας, όπως ήταν αναμενόμενο μπήκε επιθετικά αναζητώντας από νωρίς το γκολ, που θα τις έδινε ψυχολογικό και όχι μόνο πλεονέκτημα.

Από τη δική της πλευρά η ΒΕΡΟΙΑ, ψιλιασμένη από το δυνατό ξεκίνημα της αντιπάλου της, φρόντισε αρχικά να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του τερματοφύλακα Βενετικίδη, περιμένοντας προφανώς να ξεφουσκώσει η έντονη επιθετικότητα των παικτών της Αναγέννησης, η οποία κράτησε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο.

Σ' αυτά τα 45', συν τις όποιες καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η ΒΕΡΟΙΑ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, φροντίζοντας όπως ήδη αναφέραμε, να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της.

Η Αναγέννηση από την άλλη είχε μεν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, όμως σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη, την κλασική ευκαιρία. Παρόλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Και το πέτυχε στο διάστημα που η αντίπαλός της αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, (είχε τραυματιστεί ο Φασίδης και δεν είχε ακόμη αντικατασταθεί).

Πριν πετύχει το τέρμα με το οποίο πήρε τελικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς, η γηπεδούχος Αναγέννηση είχε την πρώτη υποψία ευκαιρίας με τον Δημόπουλο. Στο 12' συγκεκριμένα ο Κοζορώνης εκτέλεσε κόρνερ με τον Δημόπουλο να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 20' είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Φασίδη και την αποχώρησή του από το παιχνίδι και στο 23' πριν ακόμη μπει στον αγωνιστικό χώρο ο αντικαταστάτης του, ο νεοαποκτηθέντας Μανωλιούδης, η γηπεδούχος ομάδα πέτυχε το γκολ με το οποίο κρίθηκε το αποτέλεσμα. Ο Ριμπέριο από αριστερά έβγαλε την παράλληλη σέντρα, με τον Κλάους Αθανασιάδη να παρεμβαίνει και με κοντινή προβολή να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Βενετικίδη.

Στο 26' και σε μια από τις αντεπιθέσεις της ομάδας του, ο Μπελεβώτης ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τους ποδοσφαιριστές και τον πάγκο της ΒΕΡΟΙΑΣ να ζητούν πέναλτι, με τον διαιτητή όμως να δείχνει παίζετε.

Με μια ακόμη υποψία ευκαιρίας της γηπεδούχου ομάδας ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του αγώνα. Στο 30' ο Κοζορώνης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Βενετικίδη, δίχως όμως να καταφέρει να βρει στόχο. Ετσι το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά, με ελάχιστες φάσεις στα καρέ των δύο ομάδων, βρήκε την Αναγέννηση μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ άλλαξε αγωνιστική συμπεριφορά, βγήκε μπροστά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Από την άλλη η γηπεδούχος ομάδα περιόρισε την επιθετική δραστηριότητα, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά της. Το παιχνίδι ισορρόπησε, με την ΒΕΡΟΙΑ να επισκέπτεται πιο συχνά την αντίπαλη περιοχή, δίχως όμως και αυτή να καταφέρει να δημιουργήσει σημαντικά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Μέχρι το 70' καταγράφησαν δύο, όλες κι όλες, ενδιαφέρουσες φάσεις στο παιχνίδι και οι δύο για λογαριασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ. Στο 66' ο Γιουκούδης και στο 69' ο Μπουόλι έπιασαν αντίστοιχες κεφαλιές από καλή θέση για γκολ, δίχως όμως να ανησυχήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα, καθώς η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Μετά το 70' το παιχνίδι άνοιξε με την ΒΕΡΟΙΑ να δημιουργεί μια καλή ευκαιρία για γκολ στο 74', αρχικά με τον Κολλαρά η κεφαλιά, του οποίου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μουχάλη αποκρούστηκε, με την μπάλα να καταλήγει στον Γιουκούδη, που έπιασε νέα κεφαλιά που δεν βρήκε εστία.

Στο 89' νέα καλή στιγμή για την φιλοξενούμενη ομάδα, που στο διάστημα αυτό έψαχνε εναγωνίως το γκολ της ισοφάρισης, με τον Ιωάννου να κάνει την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπλέτσα και τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης Τσέλιο να μπλοκάρει την μπάλα και στο αμέσως επόμενο λεπτό, η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για την ΒΕΡΟΙΑ, με τον Μπλέτσα και πάλι να εκτελεί φάουλ, τον Περδίκη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι της εστίας του Τσέλιου.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία ο Κολλαράς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καλατζής από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, με βοηθούς τον Ζήρδα και τον Κουβαλάκη από την Δράμα.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Ριμπέιρο, Γιάκος (90’+3 Καρδάρης), Γκόλιας, Μπάλλας (Πρίκας), Αθανασιάδης (75’ Μπάτροβιτς).

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης (67’ Παπαχρήστος), Μπλέτσας, Μουχάλης, Περδίκης, Κολλαράς, Μπελεβώνης (77’ Κατσούκης), Ελευθεριάδης (67’ Ιωάννου), Γιουκούδης, Φασίδης (24’ λ.τ. Μανωλιούδης), Μπουόλι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής