breaking news Νέο

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν οι πρωτοπόροι

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν οι πρωτοπόροι

Από τις πιο παραγωγικές αγωνιστικές της Α' κατηγορίας της Ενωσης μας ήταν η προχθεσινή με 23 τέρματα σε πέντε παιχνίδια. Πέντε περίπου γκολ μέσω όρο σε κάθε αγώνα, από τα οποία τα 2/3 περίπου σημειώθηκαν από τους δυο βασικούς διεκδικητές του φετινού τίτλου. Στον αγώνα συγκεκριμεα του πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας επιτεύχθηκαν επτά τερματα με την ομαδα της Αγίας Μαρίνας να επικρατί 6-1 εκτός έδρας του Φιλίππου Μελίκης ενω άλλα τόσα είχαμε στο παιχνίδι των Τρικάλων με αντίπαλο την Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Δύσκολη πλην όμως δίκαιη επικράτηση και του τρίτου του βαθμολογικού πίνακα Μακροχωρίου με 1-0 επι του Κοπανού με την νικήτρια σε ένα ακόμη παιχνίδι να έχει παράπονα από τα "σφυρίγματα" του αξιολογημένου στην SL1 Kαραντώνη.

Πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ενισχυμένη Νάουσα επι του βασικού ανταγωνισμού της στην μάχη της παραμονής στην Α' κατηγορία και ξέσπασμα της Αλεξάνδρειας μετά την ευρεία νίκη της περασμένης αγωνιστικής στα Τρίκαλα επί του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου τον οποίο κέρδισε στην έδρα της με 4-0, με τον Πιπιλιάρη να πετυχαίνει και τα 4 τέρματα.

Στην κορυφή των σκορερ ο Αργυρόπουλος της Αγίας Μαρίνας που κόντρα στη Μελίκη πέτυχε δυο γκολ. Ακολουθούν με δυο τέρματα λιγότερα ο Βασιλείου του Μακροχωρίου και ο Σαρκατζής του Αγίου Γεωργίου.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΜΕΛΙΚΗ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1-6: Δίχως να αγχωθεί ιδιαίτερα η Αγία Μαρίνα πέρασε με νικη από το γήπεδο της Μελίκης και παρέμεινε μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε μολις στο 7' ο Μουστάκας και δέκα λεπτά αργοτερα ο Αργυρόπουλος έγραψε το 0-2. Στο 26' η Μελίκη μείωσε σε 1-2 με τον Βουλγαράκη και στο αμέσως επόμενο λεπτό (27') η Αγία Μαρίνα πήρε και πάλι προβάδισμα δυο τερμάτων με γκολ του Μουστάκα. Το 1-3 ήταν το σκορ του Α' ημιχρόνου με την Αγια Μαρίνα να πετυχαίνει αλλα τρια τέρματα στην επανάληψη με τους Αργυρόπουλο δυο στο 60' και το 62' και ένα με τον Κίτσα (87') διαμορφώνοντας ετσι το τελικό 1-6.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Βαλκάνος Α. - Μητρόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ Β - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-7: Καταιγίδα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων νικησε με 7-0 στο γήπεδο της Κουλούρας την Β ομάδα της Βέροιας και διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την επικεφαλής του βαθμολογικού πινακα Αγία Μαρίνα. Τέσσερα από τα επτά τέρματα της νικήτριας πέτυχε ο Γιώργος Κίτσας (17' πεναλτι, 19', 71' και 82') και από ένα ο Κιρκιλιανίδης (47'), Κατράνας 52' και Λιτσι 61'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νικολιτς (Σαλτσίδης - Ραντάνι).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΚΟΠΑΝΟΣ 1-0: Με ένα γκολ του Κιατίδι με κεφαλιά στο 81' ύστερα από ωραία εκτέλεση κορνερ του Χασιώτη το Μακροχώρι νικησε δύσκολα με δίκαια δε τον Κοπανό και εδραιώθηκε στην τρίτη φάση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγωνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Μπογιατζόγλου - Σαμαράς), που σ' ένα ακόμη παιχνίδι του Μακροχωριου κατάφερε να προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4-0: Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η Αλεξάνδρεια νίκησε στην έδρα της τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με 4-0 και μπήκε με αξιώσεις στην διεκδικηση της 4ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Κορυφαίος παίκτης και τοπ σκορερ της νικήτριας που ήταν καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα ο Πιπιλιάρης Γ. (52', 53', 67' και 90').

Διαιτητής ο κ Μαυρίδης (Γκόγκος - Ζουρνατζίδης).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ 0-4: Με πρωταγωνιστή και αρχισκορερ τον Κερμανίδη Σ. που πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του στο 15', στο 26' και στο 90', η ενισχυμενη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου Νάουσα νικησε εκτος έδρας τα Λευκάδια με 0-4 και τα πλησίασε στον ένα βαθμό. Το τέταρτο τέρμα της νικήτριας πέτυχε ο Ηλίας στο 46'.

Διαιτητής του αγωνα ο κ. Μελτζανίδης (Καλλινιώτης - Μπέκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής