breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Κολώνα φωτισμού «διαπερνά» όροφο πολυκατοικίας!

Αν ζεις στην Ελλάδα, τίποτα δεν μπορεί να σε ξαφνιάσει. Και όμως, βρέθηκε ένα «αξιοθέατο» που κάνει ακόμα και εμάς να «τρίβουμε» τα μάτια μας.

Ποιο είναι αυτό; Μια κολώνα φωτισμού που «διαπερνά» το μπαλκόνι του πρώτο ορόφου μιας πολυκατοικίας στην Ξάνθη.

Το ασυνήθιστο θέαμα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου και Παπαφλέσσα, για όσους θέλουν να το επισκεφτούν.

«Η κολώνα είναι ένα σήμα κατατεθέν για την πόλη της Ξάνθης» δήλωσε δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Μάλιστα,στον στύλο της ΔΕΗ τοποθετείται το μπάνερ καλωσορίσματος για όλους όσοι επισκέπτονται την Ξάνθη κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού!

Φυσικά, το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι αν πρώτα τοποθετήθηκε η κολώνα και μετά χτίστηκε η πολυκατοικία ή το αντίστροφο.

Kάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι προηγήθηκε η τοποθέτηση της κολώνας και μετά κτίστηκε η πολυκατοικία!

*****

  • Σκύλος… «πυροβόλησε» και σκότωσε κυνηγό!

Ένας άνδρας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια κυνηγετικού ταξιδιού το Σαββατοκύριακο, στο Κανσας των ΗΠΑ όταν ο σκύλος του πάτησε ένα τουφέκι με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει! Ο 30χρονος Τζόζεφ Όστιν Σμιθ πυροβολήθηκε στην πλάτη μέσα στο φορτηγό του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τον Σμιθ στη θέση του συνοδηγού και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως διαπίστωσαν οι αρχές, ο σκύλος -που ανήκε στον ιδιοκτήτη του φορτηγού- βρισκόταν στο πίσω κάθισμα μαζί με κυνηγετικά εργαλεία αλλά και μια καραμπίνα που όταν το ζώο την πάτησε, εκείνη εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα ο 30χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα…

Παρά το γεγονός ότι ένα τέτοιο περιστατικό μοιάζει σχεδόν απίστευτο, όπως αναφέρει το CBS, τα τελευταία χρόνια έχουν συμβεί πολλά αντίστοιχα στις Ηνωμένες Πολιτείες…

*****

  • Γιατρός έπεσε και έσπασε τη λεκάνη του λόγω… ενός παπαγάλου – Το απίστευτο πρόστιμο στον ιδιοκτήτη

Πρόστιμο 3 εκατ. δολ. της χώρας (περί τα 91.000 δολάρια) και φυλάκιση δύο μηνών επιβλήθηκε σε έναν άνδρα μετά από τραυματισμό γιατρού από τον παπαγάλο του. Την είδηση έκανε γνωστή το Κεντρικό Πρακτορείο Ταϊβάν, σύμφωνα με το οποίο, ο δρ. Λιν έπαθε εξάρθρωση ισχίου και κάταγμα λεκάνης μετά από πτώση που προκλήθηκε από το πτηνό.

Όπως κατατέθηκε στο δικαστήριο, ο ιδιοκτήτης είχε βγάλει τον παπαγάλο για βόλτα στην περιοχή που ο Λιν έκανε τζόκινγκ. Όταν κάποια στιγμή ο παπαγάλος άρχισε να φτερουγίζει έντονα, ο κτηνίατρος τρόμαξε και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Λιν νοσηλεύτηκε για μια εβδομάδα λόγω των τραυματισμών, ενώ λόγω της φύσης των τραυμάτων και της διαδικασίας αποκατάστασης, αναγκάστηκε να μείνει για πάνω από μισό χρόνο εκτός δουλειάς.

Ο δρ. Λιν κινήθηκε νομικά κατά του ιδιοκτήτη των πτηνών για τραυματισμό που προέκυψε από αμέλεια, καταθέτοντας αγωγή και αξιώνοντας αποζημίωση για τις οικονομικές απώλειες που υπέστη.

Το δικαστήριο, σε μια υπόθεση «σπάνια» όπως τη χαρακτήρισε στα μίντια εκπρόσωπος του Πρωτοδικείου της Ταϊβάν, αποφάσισε πως ο τραυματισμός προήλθε από αμέλεια του ιδιοκτήτη, με επιχείρημα πως το πτηνό, με ύψος 40 εκατοστών και άνοιγμα φτερών 60 εκατοστών, εμπίπτει στα μεγάλα ζώα και θα έπρεπε να κυκλοφορεί με τον ιδιοκτήτη του με «προστατευτικά μέτρα».

*****

  • Ξέχασαν το μωρό τους στο Check-in… και πήγαν να πάρουν την πτήση τους

Μια αδιανόητη σκηνή εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ. Ένα ζευγάρι με βελγικά διαβατήρια και εισιτήρια για πτήση της Ryanair με προορισμό τις Βρυξέλλες, έφτασε καθυστερημένο στο γκισέ του διεθνούς αεροδρομίου του Τελ Αβίβ, όπου όμως διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κάρτα επιβίβασης για το μωρό τους, που ήταν στο καρότσι.

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου τούς είπαν ότι δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν αν δεν αγόραζαν άλλο ένα εισιτήριο για το μωρό, ώστε να έχει και κάρτα επιβίβασης. Κι εκείνοι απλά άφησαν το καροτσάκι με το μωρό δίπλα στο γκισέ του τσεκ-ιν και έσπευσαν να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Η σκηνή καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου, όπου φαίνονται οι υπάλληλοι στο τσεκ ιν που διαπιστώνουν ότι τους έμεινε… αμανάτι… ένα καρότσι κι ένα μωρό σκεπασμένο με την κουβερτούλα του! Οι γονείς βρίσκονταν ήδη στην πύλη επιβίβασης…

Αλλά το προσωπικό ασφαλείας στην πύλη επιβίβασης σταμάτησε τους δύο γονείς, τους υποχρέωσε να επιστρέψουν στο τσεκ-ιν για να παραλάβουν το μωρό και ενημερώθηκε η αστυνομία που τούς συνέλαβε για την εγκατάλειψη του παιδιού.

Ο μάνατζερ του γκισέ της Ryanair δήλωσε ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, αντικρίζοντας το βρέφος στο καροτσάκι.


Σκύλος… «πυροβόλησε» και σκότωσε κυνηγό!
Γιατρός έπεσε και έσπασε τη λεκάνη του λόγω… ενός παπαγάλου – Το απίστευτο πρόστιμο στον ι
Γιατρός έπεσε και έσπασε τη λεκάνη του λόγω… ενός παπαγάλου – Το απίστευτο πρόστιμο στον ι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής