breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της Θρακικής Εστίας Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της Θρακικής Εστίας Βέροιας

Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Θρακικής Εστίας Βέροιας η κοπή της Βασιλόπιτας με την παρουσία τοπικών αρχών, μελών μας, χορευτών μας, συνεργατών και φίλων της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Σωφρόνιος Φάκας, ο οποίος μας μετέφερε τις ευλογίες του Μητροπολίτη μας, κ. Παντελεήμονα.

Στην Βασιλόπιτα τυχερός ήταν ο Κων/νος Γιούπης και ο Κων/νος Δωρής, οι οποίοι πήραν προσκλήσεις του χορού μας, που πραγματοποιεί η Θρακική Εστία.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βεροίας, κ. Βοργιαζίδης Κώστας, ο βουλευτής κ. Μπαρτζώκας Ανασ., εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Τσαβδαρίδη Λ. , οι αντιδήμαρχοι Τσαχουρίδης Αλ., Γρηγοριάδης Καλ., κ. Τζήμα-Τόπη Συρ., από την αντιπεριφέρεια η κ. Καρατζιούλα Νίκη, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας Καπουρτίδης Χαρ. και  Τουμπουλίδης Νικ., ο πρόεδρος  του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς (Η ΒΑΝΤΑ) κ. Ζιάκας Κων/νος. Ευχαριστίες οφείλουμε στην κ. Τενεκετζόγλου-Μαλλιάρα  Ανθούλα για την συνεχή προσφορά της, στα μέλη μας, στους χορευτές και φίλους της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής