breaking news Νέο

Φουλάρει και ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές!

Φουλάρει και ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές!

Το «πράσινο φως» άναψε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ημαθίας, Κώστας Καλδάρας, αναφορικά με τις υποψηφιότητες των εθνικών εκλογών, το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, καθώς ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων για τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Στο ψηφοδέλτιο υπάρχει έντονη η γυναικεία παρουσία, αλλά και η ανανέωση. Τρεις γυναίκες και τρεις άντρες θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κρίσιμη προεκλογική αναμέτρηση, που κατά πάσα πιθανότητα έχει ….κλειδώσει για τις 9 Απριλίου.

Σε ό,τι αφορά την ανανέωση και όπως αποτυπώνεται στο ψηφοδέλτιο, βρίσκουμε υποψήφιους όπως ο Αντώνης Μαρκούλης, γνωστός δικηγόρος στην Ημαθία και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη, ο γνωστός καρδιολόγος και πρώην δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδη Πέτρος Τσαπαρόπουλος, η εκπαιδευτικός και ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Βαρβάρα Σαράντη και η δικηγόρος Φανή Γιωτάκη.

Εκ νέου υποψήφιοι φυσικά οι δύο μαχητικοί πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας, ο νυν βουλευτής Άγγελος Τόλκας και η πρώην βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, που δεν έχουν δώσει δείγματα ακραίας συμπεριφοράς στις δημόσιες τοποθετήσεις τους και αντιπαρατίθενται κυρίως με επιχειρήματα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι υποψήφιοι και υποψήφιες είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα και έχουν επιλεγεί με βάση την πολιτική τους συγκρότηση, τις προοδευτικές τους θέσεις, τη διαδρομή και την καταξίωσή τους ο καθένας και καθεμιά στον τομέα τους και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αναμέτρησή τους.

Καλή τους επιτυχία!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής