breaking news Νέο

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Καραλής

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Καραλής

Ο Χρήστος Καραλής, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με σεβασμό, αγάπη και συνέπεια για επτά ολόκληρες 10ετίες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας, έφυγε την περασμένη Τετάρτη, σε ηλικία 83 ετών από τη ζωή.

Ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό ταλέντο, για την εποχή του, ο ίδιος αφού ολοκλήρωσε την καριέρα του σε ηλικία 40 περίπου ετών, ακολούθησε το επάγγελμα του προπονητή και υπήρξε η ψυχή και το μυαλό του Μ. Αλεξάνδρου, την εποχή που η ομάδα της Βέροιας συνεργαζόμενη με την Δόξα Μακροχωρίου, μοίραζε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε ολόκληρη την Ελλάδα (Γιώργος Θεοδωρίδης, Λάμπρος Κωτσιόπουλος, Μίλτος και Τάσος Χερίδης, Καραγιάννης, Πουλαράκης κ.α.).

Τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Καραλής υπηρέτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και από την θέση του παράγοντα, πάντα δίπλα στον νεαρό Ημαθιώτη ποδοσφαιριστή (υπεύθυνος των μικτών ομάδων την εποχή του Γιώργου Καραμελίδη).

Η εξόδιος ακολουθία του Χρήστου Καραλή έγινε χθες Πέμπτη το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Μακροχώρι.

Η «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής