breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μέρντοχ ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Στα 92 του χρόνια ο Ρούπερτ έδωσε αμοιβαία υπόσχεση γάμου μετά της δίδος Αν Λέσλι Σμιθ, ετών 66.

Λίγο μεγάλη του πέφτει βέβαια, αλλά ο Μέρντοχ φαίνεται ότι δεν μπορεί χωρίς γάμους, μιας και παντρεύεται για πέμπτη φορά.

Δεν ξέρω αν διατηρούν προγαμιαίες σχέσεις, είναι όμως βέβαιο ότι παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα, δεν θα του ευχηθούν «καλούς απογόνους».

Όχι γιατί δεν μπορεί ο μεγαλοεκδότης, αλλά η μελλόνυμφος. Για αυτό στον έκτο του γάμο, ας επιλέξει μια σαραντάρα, βρε αδερφέ.

Ευτυχώς πάντως στο Αμέρικα δεν παζαρεύουν τις νύφες και δεν δίνουν προκαταβολές, όπως κάνουν εδώ τα καλά πιντγιά, τα Ρομά και σκοτώνονται μεταξύ τους.

Φτάνει που αγαπιούνται Ρούπερτ και Αν και έχουν γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τους....γονείς του γαμπρού!

Θα μου πείτε, ζουν οι γονείς του Ρούπερτ; Όχι μόνο ζουν, αλλά προσέχουν και τους παππούδες τους, αφού η οικογένεια είναι ιδιαιτέρα δεμένη.

Nα είναι γεροί λοιπόν, έστω και...βαλσαμωμένοι, για να μη χάσει τη σύνταξή τους ο δικός μας.

Διότι μεγιστάνας είναι, αλλά ξέρεις τι χούι είναι η τσιγκουνιά; Χειρότερη και από το σεξ στη δέκατη δεκαετία της ζωής ενός ανδρός.

Με αυτά και με τα άλλα, συνευχόμαστε για βίον ανθόσπαρτον στο ζεύγος και το πρώτο βράδυ του εγγάμου βίου τους να υπάρχει συνεχής και άμεση ιατρική υποστήριξη στη νυφική παστάδα του Ρούπερτ.

Και καρδιολόγος θα απαιτηθεί και παθολόγος και κυρίως ανδρολόγος. Φλογερή η 66άρα, σίγουρα θα απαιτήσει και τη σφαγή του κόκκορα, για να βγάλουν το σεντόνι με τα πειστήρια στον 101ο όροφο-διαμέρισμα στο Μανχάταν.

Να ζήσουν!


Σμιθ
Μέρντοχ-Σμιθ
δολοφονία Ξάνθη
ρομά
Μανχάταν

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής