breaking news Νέο

SL2 : Έτοιμη για την αντεπίθεση η ΒΕΡΟΙΑ

SL2 : Έτοιμη για την αντεπίθεση η ΒΕΡΟΙΑ

Δίχως την ΒΕΡΟΙΑ, το παιχνίδι της οποίας με αντίπαλο την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής νεαρών παικτών της ομάδας της Θεσσαλονικης στην Εθνική των Νέων και των Ελπίδων (είχε και η ΒΕΡΟΙΑ τον Μπελεβώνη που μαλιστα πήρε και χρόνο συμμετοχής, στην Εθνική Ελπίδων) συνεχίστηκε την περασμένη Κυριακή το πρωτάθλημα της SL2, με την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου.

Τα αποτελέσματα λίγο πολύ θεωρούνται φυσιολογικά με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Πανσερραϊκό να περνάει με νίκη και από την Ηγουμενίτσα κερδίζοντας με 0-2 τον Θεσπρωτό και την Λάρισα να επιστρέφει στις νίκες με αντίπαλο τον συντοπιτη της Ηρακλή τον οποίο κέρδισε με 2-0.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το ρεπό της ενω στην μάχη της παραμονής που ενδιαφέρει άμεσα την ΒΕΡΟΙΑ σημειωθηκε και η μοναδική μικροέκπληξη της αγωνιστικής με τον Διαγόρα μετά τις εντυπωσιακές επιτυχίες του επί της ΒΕΡΟΙΑΣ εκτός έδρας και την Λάρισα στο γήπεδό του να χάνει εντός έδρας με 0-1 από τον Απόλλωνα Πόντου την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και των χιλίων προβλημάτων. Την ήττα όπως αναμένονταν γνώρισε και ο Μακεδονικός στον Πανθεσσαλικό του Βόλου από την γηπεδούχο Νικη με 2-0, ενω σημαντική νικη που τον απομακρύνει για την ώρα τουλάχιστον από την ζώνη του υποβιβασμού πήρε ο Αλμωπός Αριδαίας επί του Ηρακλή.

Υστερα και από τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου ο Απόλλων Λάρισας που αποχώρησε από το πρωτάθλημα και θεωρείται σίγουρος ο υποβιβασμός του στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σε δυσχερή θέση βρίσκεται και ο Θεσπρωτός που  έχει συγκεντρώσει μόλις 7 βαθμούς ενω τις υπόλοιπες δυο θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό παλεύουν να αποφύγουν ο Απόλλων Πόντου με 13 βαθμούς σε 15 αγώνες, η ΒΕΡΟΙΑ που επίσης συγκέντρωσε 13 βαθμούς αλλα με έναν αγώνα λιγότερο 14, ο Ηρακλής Λάρισας με 16 βαθμούς σε 15 παιχνίδια, ο Μακεδονικός με 17 βαθμούς επισης σε 15 αγώνες και ο Αλμωπός Αριδαίας με τον Διαγόρα που έχουν 20 βαθμούς σε 15 παιχνίδια.

Οσον αφορά την ΒΕΡΟΙΑ, η αναβολή του αγώνα με την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ θεωρείται ευεργετική, καθώς βοηθησε να ξεπεράσουν το πρόβλημα του τραυματισμού τους δυο από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της. Ο Μπουκουβάλας και ο Ορφανίδης.

Στον επόμενο αγώνα με την Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο της πολης ο Γιαννιτσιώτης προπονητής της ομάδας Μπαξεβάνος σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κολλαρα που εκτίει ποινή 4 αγωνιστικών, στον Μασούρα και φυσικά στον Φασίδη και στον Δεμηρτζόγλου.

Η προετοιμασία για το επόμενο παιχνιδι του πρωταθλήματος που όπως ήδη έχουμε αναφέρει είναι με την Νικη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης ξεκίνησε από την Δευτέρα με τους παίκτες να προπονούνται κανονικά μετά το ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής τους την Κυριακή.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής