breaking news Νέο

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα στο Μακροχώρι

  • Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα στο Μακροχώρι
  • Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα στο Μακροχώρι
  • Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα στο Μακροχώρι

Το ταξίδι παρουσίασης του νέου βιβλίου του Ημαθιώτη συγγραφέα-δημοσιογράφου Αλέκου Χατζηκώστα «29 στιγμές» συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29/3 στο Μακροχώρι, στη «Δημοτική Βιβλιοθήκη-Κέντρο Μουσικής Μακροχωρίου».

Ήταν η πρώτη φορά που έγινε παρουσίαση στην πολύ όμορφη και ανακαινισμένη δημοτική βιβλιοθήκη Μακροχωρίου. Και αυτά τα στοιχεία δίνουν ελπίδα ότι ο δρόμος  που ανοίχτηκε θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και από άλλους συγγραφείς.

(Μεταξύ των παρευρισκομένων ο Σ. Σαρηγιαννίδης, υποψήφιος βουλευτής του ΜέΡΑ 25).

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε από μέρους της Βιβλιοθήκης ο Γιάννης Αντωνιάδης, που αναφέρθηκε και στο ιστορικό της δημιουργίας της.

Για το βιβλίο και το βιογραφικό του συγγραφέα μίλησε ο Γιάννης Τσαναξίδης, οικονομολόγος (ο οποίος είναι δημοτικός σύμβουλος στη Βέροια και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ).

Ο συγγραφέας στη συνέχεια αναφέρθηκε όχι μόνο για το περιεχόμενο του βιβλίου και τις πηγές έμπνευσης του, αλλά συζήτησε με τους παρευρισκόμενους και γενικότερα ζητήματα, όπως ο ρόλος της Λογοτεχνίας και των Λογοτεχνών σήμερα, η αξία της ανάγνωσης κ.α, ενώ στο τέλος υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του

Παρουσίαση και στο Σύλλογο Βλάχων

Οι παρουσιάσεις του βιβλίου συνεχίζονται τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 στις 18.30 στο «Σπίτι των Βλάχων» (Βερόης 4 Βέροια).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιάννης Τσαναξίδης, οικονομολόγος και ο ίδιος ο συγγραφέας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής