breaking news Νέο

Ομιλία με θέμα «Προαγωγή Ενεργούς και Υγιούς Γήρανσης» πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Βέροιας

  • Ομιλία με θέμα «Προαγωγή Ενεργούς και Υγιούς Γήρανσης» πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Βέροιας
  • Ομιλία με θέμα «Προαγωγή Ενεργούς και Υγιούς Γήρανσης» πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Βέροιας

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ενημερωτικών ομιλιών για την προάσπιση υγείας που γίνεται σε συνεργασία με την 8η ΤΟΜΥ Βέροιας, για τα μέλη των ΚΑΠΗ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τόσο ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Προαγωγή Ενεργούς και Υγιούς Γήρανσης», που επιτεύχθηκε σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Συντονιστή, το Γενικό Ιατρό της 8ης ΤΟΜΥ Βέροιας Κο Τζαφέρη Ηλία και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο ΚΑΠΗ των Εργατικών και τη Δευτέρα 3 Απριλίου στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από υπεύθυνο προσωπικό της 8ης ΤΟΜΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, τον Κο Θεοδωρίδη Κωνσταντίνο, Επισκέπτη υγείας και την Κα Μαριέττα Τσίπη, Νοσηλεύτρια, οι οποίοι μίλησαν για τα προβλήματα που εμφανίζονται με το πέρας της ηλικίας, τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισής τους και τα οφέλη της σωστής διατροφής και σωματικής άσκησης.

Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, Κος Δέλλας Αθανασίος, η Διευθυντρία του Ν.Π. Κα Αθανασία Γιαμουστάρη, η προϊσταμένη του Ζ τμήματος Κα Παναγιωτίδου Σοφία, ευχαριστούν θερμά τη Συντονίστρια των δράσεων της 8ης ΤΟΜΥ Βέροιας την Κα Βέρρου Μαρία, Κοινωνική Λειτουργό, για την τόσο ζεστή συνεργασία με τα μέλη μας!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής