breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος - Τι ισχύει στα πλεϊ οφ και στα πλεϊ αουτ

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος - Τι ισχύει στα πλεϊ οφ και στα πλεϊ αουτ

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και της Β' κατηγορίας της Ενωσης μας με το ντέρμπι μεταξύ του Ατλαντα Ζερβοχωρίου και της κίτρινης Θύελλας Πατρίδας να λήγει ισόπαλο 3-3, με αποτέλεσμα η πρωτοπόρος ΑΕ Καβασίλων που νίκησε 6-2 τον Εθνικό Ραχιάς να μεγαλώνει την ψαλίδα που την χωρίζει από τις ομάδες που την ακολουθούν.

Τους βαθμούς της νίκης πήραν και ο Ολυμπιακός Νάουσας (4-2 τον Αχθο Αρούρη) με την Αγία Βαρβάρα (2-1 την Καψόχωρα) εξασφαλίζοντας εισιτήριο για την εξάδα των πλεϊ οφ στην οποία θα συμμετάσχουν η ΑΕ Καβασίλων με 60 βαθμούς, η Επισκοπη με 55, το Ζερβοχώρι με 51, η Πατρίδα με 49, ο Ολυμπιακός με 41 και η Αγία Βαρβάρα με 31.

Στην μάχη της παραμονής η ΑΕ Ποντίων πέτυχε μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη επι της Βεργίνας και σε συνδυασμό με την ήττα με 5-0 της Λυκογιάννης από τον Αχιλλέα Νάουσας παει στην διαδικασία των πλεϊ αουτ με αέρα 6 βαθμών από την Λυκογιάννη (18 έχουν οι Πόντιοι και 12 η Λυκογιάννη που βρίσκεται στην τελευταία θέση).

Στα πλεϊ αουτ συμμετέχουν επτά ομαδες που κατέλαβαν τις ισάριθμες τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πινακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που είναι η Καψόχωρα 29 βαθμούς, η Βεργίνα 28, ο Αχιλλέας Ναουσας 23, ο Εθνικός Ραχιάς 23, ο Αχθος Αρουρης 19, η ΑΕ Ποντίων με 18 και η Λυκογιάννη 12.

Να υπενθυμίσουμε ότι εισιτήρια για την άνοδο στην Α' κατηγορία εκτός από την ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα μετά την ολοκλήρωση των πλεϊ οφ κερδίζουν και η δεύτερη με την τρίτη, ενω αν ο πρωταθλητής της Ενωσης μας Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ανέβει στην Γ' Εθνική στην Α' κατηγορία την νέα χρονιά θα ανέβει και ο 4ος της Β'.

Στην Γ' κατηγορία από την Β' υποβιβάζεται η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση μετά την ολοκληρωση των πλεϊ αουτ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής