breaking news Νέο

SL2 : Με τον ΠΑΟΚ Β' παίζει σήμερα η Βέροια

SL2 : Με τον ΠΑΟΚ Β' παίζει σήμερα η Βέροια

Την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα Πέμπτη η ΒΕΡΟΙΑ και θα έχει την ευκαιρία να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να μεγαλώσει την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, το γήπεδο του Μακεδονικού στη Νεάπολη και θα ξεκινήσει στις 1.45μ.μ.

Η ΒΕΡΟΙΑ που με τους έξι βαθμους που προσθεσε στο ενεργητικό της (τρεις από τον Απόλλωνα Λάρισας και τρεις από το Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Θεσπρωτό) βρέθηκε έστω και οριακά έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με νίκη στον σημερινό αγώνα θα σκαρφαλώσει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω της και τον Αλμωπό Αριδαίας με τον Διαγόρα που έχουν από 21 βαθμούς (η ΒΕΡΟΙΑ ήδη έχει 19).

Όσον αφορά τον σημερινό αντίπαλό της, την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, προέρχεται από ένα εντυπωσιακό διπλό (κέρδισε με 2-1 την Δευτέρα εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας), διαθέτει αναμφισβήτητα ένα σύνολο που ξεχειλίζει από ταλέντο όμως όπως όλες οι ομαδες που έχουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχει αδυναμίες και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του.

Ο Γιαννιτσιώτης προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σπύρος Μπαξεβάνος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του εκτός φυσικά από τον Φασίδη και τον Δεμηρτζόγλου που λόγω του σοβαρού τραυματισμού τους χάνουν ολόκκληρη την περίοδο.

 

"ΣΦΥΡΙΖΕΙ" Ο κ. ΑΡΓΥΡΟΣ

Τον σημερινό αγώνα ΠΑΟΚ Β' - ΒΕΡΟΙΑ που θα ξεκινήσει στις 1.45μ.μ. ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Αργυρός από την ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς του Κόλλια και τον Λιόντο απο την ΕΠΣ Πέλλας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής