breaking news Νέο

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τριλόφου δημιούργησαν πασχαλινές κάρτες, με την τεχνική του ντεκουπάζ, με τη βοήθεια των μελών του ΚΑΠΗ

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Τριλόφου δημιούργησαν πασχαλινές κάρτες, με την τεχνική του ντεκουπάζ, με τη βοήθεια των μελών του ΚΑΠΗ

Σύμφωνα με το Γουίλιαμ Μπλέικ, «Η ενεργητικότητα είναι μια αιώνια απόλαυση», για αυτό μικροί και μεγάλοι εν δράσει!!

Μια διαγενεακή δράση έλαβε χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Τριλόφου, όπου τα παιδιά της Ε' και ΣΤ΄ τάξης του σχολείου, Τριλόφου, δημιούργησαν πασχαλινές κάρτες, με την τεχνική του ντεκουπάζ.

Οι μικροί δημιουργοί, καθοδηγούμενοι από τις κυρίες του ΚΑΠΗ και την εργοθεραπεύτρια του τμήματος, φιλοτέχνησαν τις δικές τους πανέμορφες δημιουργίες !!!

Ο Πρόεδρος του Ν.Π ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Κος Αθανάσιος Δέλλας, η Διευθύντρια του ΚΑΠΑ Κα Αθανασία Γιαμουστάρη και η προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Κα Παναγιωτίδου Σοφία, ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευτικούς του Δ. Σχολείου Κα Κατερίνα Πέτρου, Κα Σίσσυ Βασιλειάδου, Κα Στελίνα Σίσκου, Κο Αντώνιο Γκιουλέκα, καθώς και το Διευθυντή του Σχολείου Κο Στάθη Λαζαρίδη, που ανταποκρίθηκαν και αγκάλιασαν αυτήν την τόσο ωραία δράση και υποδέχθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ σε ένα τόσο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον!!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής