breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Εκτός έδρας με τον Αλμωπό

ΒΕΡΟΙΑ: Εκτός έδρας με τον Αλμωπό

Επιστροφή σε αγωνιστική δράση των ομάδων της SL2 του Βορείου Ομίλου με τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής, που έκανε πρεμιέρα χθες Τρίτη με έναν αγώνα και θα ολοκληρωθεί σήμερα Τετάρτη με τους υπόλοιπους πέντε.

Συγκεκριμένα χθες Τρίτη πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση της Β' ομάδας του ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον Διαγόρα, ενώ σήμερα Τετάρτη διεξάγονται οι υπόλοιπες πέντε, όπως ήδη αναφέραμε, μεταξύ των οποίων και το κρίσιμο από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Αριδαία, που θα ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ., ενώ μισή ώρα αργότερα ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Πανσερραϊκός στην έδρα του, υποδέχεται την Β' ομάδα του Παναθηναϊκού, με τον αγώνα να καλύπτεται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Στον αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας οι δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία, καίγονται για τους βαθμούς προκειμένου να κρατηθούν έξω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η ΒΕΡΟΙΑ που προέρχεται από τρία θετικά αποτελέσματα (στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, οι τρεις βαθμοί αποκτήθηκαν δίχως να χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές της να ιδρώσουν), θέλει να διευρύνει το σερί της προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Σ' αυτήν την περίπτωση, αν δηλαδή καταφέρει και φύγει σήμερα με νίκη από το γήπεδο της Αριδαίας, ενδεχομένως να κερδίσει άλλες δύο θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και από την 11η θέση στην οποία βρίσκεται, να σκαρφαλώσει στην 9η αφήνοντας πίσω της τον σημερινό αντίπαλό της.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι μετά το διήμερο ρεπό (Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα), που τους παραχώρησε ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ επέστρεψαν στην καθημερινότητα και τις προπονήσεις την δεύτερη ημέρα του Πάσχα, με τον Σπύρο Μπαξεβάνο να μην αντιμετωπίζει πρόσθετα προβλήματα, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στην Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, (εκτός τους τραυματίες Φασίδη και Δημηρτζόγλου, δεν υπολογίζει και τους Ορφανίδη, Παπαχρήστο και Στίκα).

 

«ΣΦΥΡΙΖΕΙ» Ο ΣΙΝΤΟΡΗΣ

Τον σημερινό αγώνα Αλμωπού Αριδαίας -ΒΕΡΟΙΑΣ που θα ξεκινήσει στις 2.45 μ.μ. ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Σιντόρης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας, με βοηθούς τον Πάτρα από την ΕΠΣ Μακεδονιας και τον Μηνούδη από την ΕΠΣ Πιερίας.

 

Το πρόγραμμα (Τετάρτη 2.45 μ.μ.)

Αριδαία - ΒΕΡΟΙΑ

Θεσπρωτός - Λάρισα

Νίκη Βόλου - Καρδίτσα

Ηρακλής - Μακεδονικός

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός Β' 3.15 μ.μ. (ΕΡΤ3)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής