breaking news Νέο

Άχρωμη και άοσμη η ΒΕΡΟΙΑ

Άχρωμη και άοσμη η ΒΕΡΟΙΑ

Άχρωμη, διχως ουσία η ΒΕΡΟΙΑ έχασε με 2-0, ένα εξάποντο παιχνίδι από τον Αλμωπό Αριδαίας και κατρακύλησε πάλι στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ο γηπεδούχος Αλμωπός μπήκε στο γήπεδο με στόχο να αιφνιδιάσει την αντίπαλη του και τα κατάφερε στην πρώτη επίσκεψη του στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ. Στο 7' συγκεκριμένα και πριν οι Βεροιώτες προλάβουν να μπουν καλά - καλά στο παιχνίδι η ομάδα της Αριδαίας πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Πέλκας έκανε το σουτ με τον Βενετικίδη να αποκρούει σε κορνερ. Το κορνερ εκτελεστηκε από τον Πέπα με τον Σουλιώτη να παίρνει την πρώτη κεφαλιά και τον Τσιπουρα στον οποίο έφθασε η μπάλα από κοντά με νεα κεφαλιά να γράφει το 1-0.

Η γηπεδουχος ομαδα είχε μια ακόμη τελική στο 14' με τον Εππά το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Βενετικίδης.

Η δεύτερη τελικη αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ που προσπάθησαν να αντιδράσουν. Ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ως εκει, αφου οι γηπεδούχοι που είχαν πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό με το γκολ του Τσιπούρα στο 7ο λεπτό το αγώνα φρόντισαν στη συνέχεια να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του τερματοφύλακα τους Ντόνιτς με τους Βεροιώτες να καταφεύγουν σε σέντρες και γεμίσματα στην περιοχη των αντιπάλων τους δίχως όμως να γίνονται επικίνδυνοι, καθώς οι αμυντικοί της ομάδας της Αριδαίας υπερτερούσαν στο ψηλό παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί οτι παρά την υπεροχή της στο τελευταίο 30λεπτο του πρώτου ημιχρόνου η μοναδική υποψία ευκαιρίας της ΒΕΡΟΙΑΣ καταγράφεται στο 29' λεπτό, όταν ο Ιωάννου δέχθηκε την πάσα μέσα στην αντίπαλη περιοχή κατέβασε ωραία την μπαλα όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν το ίδιο πετυχημένο, με την μπάλα να φεύγει πανω απο τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Απο την πλευρά του ο Αλμωπός από την στιγμή που πήρε προβάδισμα από νωρίς στο σκορ, όπως ηδη αναφέραμε έριξε το βάρος στην άμυνα του, φροντίζοντας παράλληλα να παγώσει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 45' είχε μια τελική με τον Πέπα να εκτελεί φοαυλ από καλή θέση δίχως να βρίσκει στόχο.

Το ίδιο με το πρώτο ημίχρονο άχρωμο και άοσμο ήταν και το δεύτερο μέρος. Η ΒΕΡΟΙΑ βέβαια εξακολούθησε να έχει την εδαφικη υπεροχή προσπαθώντας, δίχως όμως να καταφέρει να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της αντιπάλου της. Ετσι και πάλι προσπάθησε να βρει λύσει με σέντρες και γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που αποδείχθηκε εύκολη λια για τους αμυντικούς της Αριδαίας που όπως ήδη αναφέραμε υπερτερούσαν των αντιπάλων τους στον αέρα.

Σ' αυτό το δεύτερο 45λεπτο καταγράφηκαν δυο όλες κι όλες ενδιαφέροσες φάσεις μπροστά στις εστίες των δυο ομάδων. Και οι δυο για λογαριασμό του Αλμωπού απο τις οποίες η μια μετουσιώθηκε σε γκολ.

Αντίθετα η ΒΕΡΟΙΑ παρότι συνέχισε να έχει την υπεροχή δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε υποψία ευκαιρίας.

Στο 85' συγκεκριμένα ο Πατρινός που είχε μπει στο παιχνίδι αλλαγή απέφυγε τρεις αντιπάλους του και τετ - α - τετ με τον Βενετικίδη πλάσαρε σύρριζα αουτ, ένω στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων στην δεύτερη επικίνδυνη επίσκεψη σ' αυτό το δεύτερος μέρος της γηπεδούχου στα καρε της ΒΕΡΟΙΑΣ έγινε το 2-0. Ο Ρίβα συγκεκριμένα απέφυγε τον Καψάλη που ηταν τελευταίος αμυντικός της ΒΕΡΟΙΑΣ και τετ - α - τετ με τον Βενετικίδη με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σιντόρης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας με βοηθούς τον Πάτρα από την ΕΠΣ Μακεδονίας και τον Μηνούδη απο την ΕΠΣ Πιερίας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡ. : Ντόκιτς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Έππας, Κέρθι, Παρασκευάς, Πέλκας (81’ Ρίβας), Πέττας (89’ Παπαδόπουλος), Τσιπούρας (65’ Πατρινός).

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης, Κολλαράς, Καψάλης, Μανωλιούδης, Μπλέτσας (46’ Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης (62’ Μπαϊντού), Γιουκούδης, Ιωάννου (62’ Ελευθεριάδης), Μπουόλι.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θεσπρωτός 0 : 2 Λάρισα

Αλμωπός Αριδ. 2 : 0 ΒΕΡΟΙΑ

ΠΟΤ Ηρακλής 0 : 0 Μακεδονικός

Νίκη Βόλου 1 : 1 Αναγ. Καρδίτσας

Πανσερραϊκός 2:0 Παναθηναϊκός Β’

 

Τετάρτη 19 Απριλίου, 2023

Απόλλων Λάρισας 0 : 3 Απόλλων Πόντου

 

Πέμπτη 13 Απριλίου, 2023 Π.Α.Ο.Κ. Β' 1 : 1 ΒΕΡΟΙΑ

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Πανσερραϊκός        44

2 Λάρισα        37

3 Αναγ. Καρδίτσας    35

4 Νίκη Βόλου            32

5 Π.Α.Ο.Κ. Β'   32

6 ΠΟΤ Ηρακλής         31

7 Μακεδονικός          25

8 Παναθηναϊκός Β'   24

9 Αλμωπός Αριδ.       24

10 Διαγόρας  22

11 Απόλλων Πόντου            21

12 ΒΕΡΟΙΑ     20

13 Ηρακλής Λάρισας            17

14 Θεσπρωτός          9

15 Απόλλων Λάρισας           4


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής