breaking news Νέο

Συνάντηση Θεόφιλου Κορωνά με τοπικά ΜΜΕ

Συνάντηση Θεόφιλου Κορωνά με τοπικά ΜΜΕ

Σε χαλαρό κλίμα και με στόχο την παρουσίαση βασικών πλευρών του προγράμματος του συνδυασμού που ηγείται για το δήμο της Βέροιας, ο Θεόφιλος Κορωνάς προσκάλεσε σε δείπνο το βράδυ της Τρίτης 18/4 - σε γνωστό μαγαζί της Βέροιας- τα τοπικά ΜΜΕ.

Το όνομα του συνδυασμού είναι «Νέα εποχή – αλλάΖΟΥΜΕ», με στόχο, όπως τόνισε, «όλοι μαζί ν’ αλλάξουμε το δήμο Βέροιας, γιατί δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ο δήμος έχει μείνει στάσιμος και όταν μένει στάσιμος, δυστυχώς πηγαίνει προς τα πίσω…Στόχος είναι μέσα από παρεμβάσεις ν’ αλλάξει το κλίμα και το πνεύμα που επικρατεί στο δήμο μας, προκειμένου να γίνει μία επανεκκίνηση, για ν’ αρχίσει μία νέα σελίδα, μία νέα εποχή. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη συνδρομή όλων των δημοτών. Χρειάζεται ένα σχέδιο, που δεν πρέπει να είναι επί χάρτου, αλλά σχέδιο ουσίας. Είναι δέσμευση ότι εντός του πρώτου εξαμήνου, εφόσον αναλάβουμε τη δημοτική αρχή, θα πραγματοποιηθεί ένα πραγματικό επιχειρησιακό σχέδιο με βάση την καταγραφή των δεδομένων που θα έχουμε σε πραγματικό χρόνο από την κατάσταση που θα παραλάβουμε… ».

Στη συνέχεια παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος, που αφορούν :

Διαφάνεια και συμμετοχή όλων στη διαμόρφωση των εξελίξεων στο δήμο. Περιβάλλον. Κοινωνική πρόνοια. Παιδεία και νεολαία. Αθλητισμός. Δημιουργία δήμου – πόλης με την αναδιοργάνωση του οργανισμού του δήμου. Μικρά δημαρχεία στις πρωτεύουσες των πρώην καποδιστριακών δήμων. Πολιτισμός: Ισχυρή ΚΕΠΑ με προγραμματισμό εκδηλώσεων με στόχο την εξωστρέφεια. Εμπόριο – επιχειρηματικότητα.

Επίσης, στη συζήτηση που ακολούθησε, διευκρίνισε ότι ο συνδυασμός είναι ανεξάρτητος και πολυσυλλεκτικός και πως θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με πολιτικά κόμματα, ενώ ο κορμός του ψηφοδελτίου θα παρουσιαστεί αργότερα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής