breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Κερδισμένη η Πατρίδα

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Κερδισμένη η Πατρίδα

Πρεμιέρα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, της διαδικασίας των πλεϊ οφ και των πλεϊ αουτ μέσα από την οποία θα βγει ο πρωταθλητής της Β' κατηγορίας οι ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου στην Α' κατηγορία και η ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Γ'.

Στην πρώτη αγωνιστική τα αποτελέσματα τόσο στα πλεϊ οφ όσο και στα πλεϊ αουτ θεωρούνται φυσιολογικά με την πρωτοπόρο πάντως του βαθμολογικού πινακα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ΑΕ Καβάσιλας να εκμεταλλεύεται την ισοπαλία της Επισκοπής με το Ζερβοχώρι στο γειτονικό ντέρμπι και να μεγαλώνει την διαφορά από τις ομάδες που την ακολουθούν.

Οφελειμένη από την ισοπαλία ομως της Επισκοπής με το Ζερβοχώρι ήταν και η Πατρίδα που νίκησε με γκολ στις καθυστερήσεις τον Ολυμπιακό Νάουσας με 3-2 και έπιασε στην 3η προνομιούχο θέση το Ζερβοχώρι.

Στο γήπεδο των Καβασίλων η τοπικη ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο 30' με τον Κίτσα με τον Νούζι στο 55' να κανει το 2-0 και τον Γατόπουλο στο 87' το 3-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαραβελάκης μείωσε σε 3-2 για λογαριασμό της Αγίας Βαρβάρας που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιοζόπουλος (Μητρόπουλος - Κουτσαμπασόπουλος).

Στον αγώνα του Ατλαντα Ζερβοχωρίου με τον Κεραυνό Επισκοπής η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο 53' με γκολ του Καρυπίδη με την γηπεδούχο να ισοφαρίζει στο 74' με τον Πατσιαβούρα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλης (Γκόγκος - Ποζιάδης).

Παιχνιδι θρίλερ στο γηπεδο της Πατρίδας. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο πρώτο 15λεπτο με 2-0. Στο 3' συγκεκριμένα ο Μπουρδάνος έκανε το 1-0 και στο 14' ο Κούβαρος το 2-0.

Και εκει που όλα έδειχναν εύκολη επικράτηση της γηπεδούχου Πατρίδας ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός Νάουσας αντέδρασε στην επανάληψη και αφου αρχικά μείωσε στο 57' με τον Κατσαράκη έφερε το αποτέλεσμα στα ίσα στο 70' με τον Σύρκο. Τελικά η Πατρίδα που δεν είχε πει την τελευταία λέξη με γκολ στο 5ο λεπτό των καιθυστερήσεων του Καλαϊτζίδη Ν. πήρε την νικη με 3-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Παπαντώνης - Χρυσόπουλος).

Στην διαδικασία των πλεΪ αουτ ο Αχθος Αρούρης πήρε σπουδαίο διπλό στην Λυκογιάννη κερδίζοντας με 0-2 τον τοπικό Απόλλωνα και ξέφυγε οριστικά από τον κινδυνο του υποβιβασμού, τον οποίο αισθάνονται η Λυκογιάννη και η ΑΕ Ποντίων που έμειναν στους 12 και 18 βαθμούς αντιστοιχα.

Η ΑΕ Καψόχωρας συγκεκριμένα στην έδρα της, νικησε με 2-1 (τα γκολ ο Παπαδόπουλος στο 9' και ο Μάρκος στο 45', ενω για λογαριασμό της ΑΕ Ποντίων είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Κολίτσης στο 30') την ΑΕ Ποντίων και παρέμεινε στην πρώτη θέση του γκρουπ των ομάδων των πλεϊ αουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Ζουρνατζίδης - Καπετάνος).

Νίκη και για τον Αχιλλέα Νάουσας στην έδρα του με 3-1 επί του Εθνικού Ραχιάς.

Σκορερ ο Γκογκόπουλος στο 10' ο Μπράτσης στο 55' και ο Καρούτσος στο 57'.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παπαργυρίου (Αργυρίου - Τσίτσης).

Με ενα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Αχθος Αρούρης (στο 24' ο Κατσαμπελίδης και στο 70' ο Τσακαλίδης) νίκησε εκτος έδρας την Λυκογιάννη και εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Διαιτητής ο κ. Γκόγκας (Πιπερίδης - Ευθυμιάδης).

 

Πλεϊ οφ

Αποτελέσματα

Πατρίδα - Ολυμπιακός Ν.   3-2

Ζερβοχώρι - Επισκοπή      1-1

Καβάσιλα - Αγία Βαρβάρα  3-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΚΑΒΑΣΙΛΑ    63

2. ΕΠΙΣΚΟΠΗ   56

3. ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 52

4. ΠΑΤΡΙΔΑ       52

5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.  41

6. ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ     31

 

Πλεϊ αουτ

Αποτελέσματα

Αχιλλέας Ν. - Ραχιά    3-1

Λυκογιάννη - Αχθος Αρούρης     0-2

Καψόχωρα - ΑΕ Ποντίων   2-1

Ρεπό: Βεργίνα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7. ΚΑΨΟΧΩΡΑ 32

8. ΒΕΡΓΙΝΑ       28

9. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν.         26

10. ΡΑΧΙΑ 23

11. ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ      22

12. ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ       18

13. ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ     12


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής